Gå til indholdRubinrød : kærlighed går gennem alle tider


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

355 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2015


Beskrivelse


16-årige Gwendolyn forsøger at passe sin skole, men er til alles overraskelse familiens tidsrejsende. Sammen med den lækre og arrogante Gideon, springer hun i tiden mens de prøver at finde ud af, hvem de kan stole på


Anmeldelser (1)


29. sep. 2015

16-årige Gwendolyn har til alles overraskelse arvet familiens særlige gen for tidsrejser. Pageturner for alle elskere af fantasyromaner og første bind i en international bestseller-trilogi.

Gwendolyn vokser op i en mærkelig, stenrig familie og hendes kusine er udset som den kommende tidsrejsende. Gwendolyn forsøger egentlig bare at passe sin skole, men pludselig bliver hun svimmel og suges tilbage i tiden til London i starten af forrige århundrede. En hemmelig loge tager hende under sine vinger og hun bliver partner med den lækre og arrogante Gideon. Sammen rejser de i tiden, men kommer i tvivl om logen nu også har reelle hensigter. Den tyske forfatter er ikke tidligere udkommet på dansk, men serien er udgivet på mere end 30 sprog og de 2 første bind er blevet filmatiseret i Tyskland.

Romanen er en rigtig pageturner og hovedpersonen Gwendolyn har en levende personlighed. Der er mange åbne spørgsmål i første bind, som man vil glæde sig til at få besvaret i de kommende 2 bind.

Fans af fx Cassandra Clares serie "Djævelske mekanismer" og Gail Carrigers "Soulless"-serie vil med glæde hoppe ombord på disse bøger også.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Punktskrift

2018

Bog

2015

Ebog

2015