Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Robert og Roberta

Del 3 af De 3 måske 4Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

99 sider: ill.

Udgivet

2012

Ophav

Daniel Zimakoff(forfatter)

Anders Breum(illustrator)
Genre og formroman, sjove bøger
Målgruppe

til børn

Originaludgave

2012


Beskrivelse


Parlys onkel har opfundet en fantastisk servicerobot, men ved præsentationen af den går alt galt. Terrortrioen Adam, Benni og Christian ser at ærkefjenden Billen og hans bande er i salen...


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj. 2012

af

af

Lars Larsen

d. 8. maj. 2012

To nye bind i Daniel Zimakoffs serie De 3 måske 4 for de 8-11-årige, især drenge. Primært selvlæsning fra ca. 10 år, men også egnet til oplæsning for de yngre. Anders Breums streg på forsiden giver et tydeligt signal om sjov og lidt spænding.

Løjerne fortsætter i de to nye bøger om brødrene Adam (9), Benjamin (11) og Christian (13) og personerne omkring dem: forældrene, vennerne Parly og My og ikke mindst ærkefjenden Billen og hans bande. De er altid på opdagelse og bliver konstant rodet ud i problemer - og klarer disse med snarrådighed og held. I Robert og Roberta viser Parly sin sande identitet, og det viser sig at hans onkel har opfundet en servicerobot, der kan pudse vinduer og støvsuge, men lanceringen går helt galt. I Graffitibanden sender DSB-Børge og hemmeligt kysseri dem i armene på politiet og de bliver beskyldt for ulovligt graffitimaleri. Bøgerne er sjove og lette at læse. Sproget er levende og nutidigt og de sort-hvide tegninger i en munter, tegneserieagtig streg understøtter stemningen.

God til dem, der kan lide Bjarne Reuters bøger om Bertram og knap så hæsblæsende som Manu Sareens farverige bøger om Iqbal Farooq.

Løjerne fortsætter i de to nye bind. Bøgerne er sjove og lette at læse og sproget er levende og nutidigt.Informationer og udgaver

2012

Bog

Illustrator: Anders Breum

Gyldendal, 1. udgave

2021

Ebog

Daniel Zimakoff

Nota

2012

Ebog

Illustrator: Anders Breum

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Tobias Hertz

Gyldendal