Gå til indholdRejsen til Sydamerika


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

152 sider: ill. i farver ; 21×31 cm

Udgivet

2008

Originaludgave

2008


Beskrivelse


Med den personlige oplevelse som udgangspunkt beskrives en otte ugers lang rejse rundt i Sydamerika


Anmeldelser (1)


17. jun. 2008

Personlig rejsedagbog, der henvender sig til folk, der planlægger, drømmer om eller har foretaget en Sydamerika-rejse. Måske især midaldrende rejsende som forfatterne selv, der også er interesserede i at færdes lidt uden for de helt gængse stier, men alligevel under ordnede forhold.

Bogen bygger på Lenes logbog fra en 8 uger lang rejse i Ecuador, Peru og Argentina. Logbogen er illustreret med Bertills fotos, tegninger og små prosatekster. Det er en helt personlig bog, den indeholder ikke mange praktiske oplysninger men fortællingen om, hvordan forfatterne oplevede det hele, samt refleksioner over befolkningen, turisterne osv. Man skal derfor ikke læse den, hvis man ønsker facts og en guidebog, men mere som en fortælling om, hvordan sådan en rejse føles. Format, layout og spiralryg signalerer også den personlige, lidt private udgivelse, men den vil helt sikkert interessere folk, der står overfor en lignende rejse. Forfatterne har udgivet andre dagbogslignende bøger fx Rejsen til Ascea, 2007 og Livet er der, hvor man er, 2007 om at flytte til en ødegård i Sverige. De udgiver i øjeblikket ungdomsbogtrilogien om Yusuf.

Der er ikke meget på dansk om disse rejsemål, Lonely planet kan selvfølgelig bruges som guidebøger, men fx Galapagos findes der ikke særlig meget om trods stigende interesse.

En helt personlig skildring af en Sydamerika-rejse. Kan ikke bruges som guidebog men vil sikkert blive læst med interesse af rejsende in spe.

Lektørudtalelse

Af

Jette Landberg


Informationer og udgaver

Bog

2008