Bøger / skønlitteratur / vittigheder

Pruttopædi : alt, hvad du ikke behøvede at vide - og mere til!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
143 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
vittigheder
Originaludgave
2016

Beskrivelse


Vittigheder, korte tekststykker og beskrivelser af forskellige typer prutter, med vurdering af dem på baggrund af stanken, lydniveauet og ulækkerheden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2016

af

af

Louise Hede

d. 21. okt. 2016

"Hvad kalder man en person, der aldrig prutter offentligt? En hjemmegående skid". Dette og mange andre facts om prutter kan man læse om i pruttopædien. For unge og voksne læsere af humoristiske bøger med facts og vittigheder.

Pruttopædien består af vittigheder, korte informative tekststykker og beskrivelser af forskellige typer prutter, med vurdering af dem hver især på baggrund af stanken, lydniveauet og ulækkerheden. Der er overordnede pruttekategorier som fx "De virkelige stinkbomber" og "Kulturelle prutter", hvor prutter såsom "Yogaprut" og "Hiv i min finger" osv. bliver kategoriseret under.

En kort og hurtiglæst bog, der får læseren til at more sig med sjov (både reel og opfundet) viden om specifikke typer af prutter, men den bliver også meget hurtig ensformig undervejs. Bogen beror mere på humor end på decideret faktuelle informationer om prutter, og egner sig derfor rigtig godt som en "lokumsbog".

Hvis der er interesse for faktuelle oplysninger om tarmene, og dertil tarmgas, formidlet på en uhøjtidelig måde, kan Tarme med charmeVerdens største vittighedsbog være relevant. Ellers kan Verdens største vittighedsbog sammenlignes, hvis man ønsker flere vittigheder om prutter, da denne har et kapitel kun om detteHvis der er interesse for faktuelle oplysninger om tarmene, og dertil tarmgas, formidlet på en uhøjtidelig måde, kan Tarme med charme være relevant. Ellers kan sammenlignes, hvis man ønsker flere vittigheder om prutter, da denne har et kapitel kun om dette.Informationer og udgaver