Gå til indholdPrivat og diskret : en sand fortælling


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

180 sider

Udgivet

2017

genre/form

erindringerOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Andrea fortæller om en barndom præget af misrøgt, seksuelt misbrug og spiseforstyrrelse, og om voksenlivet som stripper og gadeprostitueret med stoffer, selvmord og sammenbrud. Som 40-årig beslutter hun sig for at blive escort på sine egne betingelser


Anmeldelser (1)


28. mar. 2017

Andrea er prostitueret. Det er hendes job og hun er glad for det. Hun fortæller her sin livshistorie. Om op og nedture og tragiske hændelser, forfærdelige oplevelser og om hvordan hun endte med, at vælge den levevej hun har gjort. Til læsere der holder af autentiske historier.

Andreas barndom er præget af svigt og misbrug. Hendes mor er ikke mor for hende og er ofte fraværende i længere perioder. Andreas bedstefar misbruger hende seksuelt og senere gør en onkel det samme. Andreas teenager- og voksenliv er omtumlet og vildt. Hun udvikler tidligt en spiseforstyrrelse, som hun efterfølgende kæmper med det meste af sit liv. Hun forelsker sig gang på gang i de forkerte mænd, og bliver udnyttet af dem. Fysisk og psykisk. Hun får tæv, bliver truet på livet og tvunget til at sælge sig selv og havner også på et tidspunkt i kløerne på den italienske mafia. Alt dette til trods lykkes det hendes altid at finde en vej ud og overleve.

Historien om Andrea er tragisk og hun har oplevet forfærdelige ting, trods dette er bogen lettilgængelig og hurtigt læst. Vil appellere til læsere af autentiske livshistorier.

Minder om bøgerne i serien "Virkelighedens verden" fx Fars lille tjener


Stjernebarn


der også handler om incest og prostitution. Stjernebarn, er en anden personlig beretning om prostitution og stofmisbrugMinder om bøgerne i serien "Virkelighedens verden" fx Fars lille tjener der også handler om incest og prostitution. , er en anden personlig beretning om prostitution og stofmisbrugMinder om bøgerne i serien "Virkelighedens verden" fx Fars lille tjener der også handler om incest og prostitution. Stjernebarn, er en anden personlig beretning om prostitution og stofmisbrug.

Lektørudtalelse

Af

Charlotte Jakobsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Bog

2017

Ebog

2017