Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Ponyhjerte - om natten i stalden

Del 6 af PonyhjerteDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

121 sider: ill.

Udgivet

2018

Ophav

Usch Luhn(forfatter)

Franziska Harvey(illustrator)

Birgit Fuglsang(oversætter)
Genre og formroman, romaner
Målgruppe

til børn

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Der sker mystiske ting på rideskolen Højby Hovedgård. Spøger det mon i stalden om natten? Anna og de andre piger vil finde ud af, hvad det er


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2018

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 22. mar. 2018

Der sker mystiske ting om natten på Højby Hovedgård. Kan det virkelig passe, at det spøger i stalden? Anna bliver nødt til at finde ud af, hvad der sker. 6. selvstændige historie om Anna og vildhesten Ponyhjerte. For hesteglade piger mellem 8 og 11 år.

Der foregår mærkelige ting i stalden om natten på Højby Hovedgård, og datteren af rideskoleejeren den forkælede Olivia kan slet ikke sove for det. Hun kommer for sent i skole og opfører sig mærkeligt. Kan det virkelig være den spøgelseshest, som Tims bedstefar har fortalt om? Pigerne lægger sig på lur og får sig en overraskelse. Men da Olivias pony Tinkerbell forsvinder, bliver det hele mere alvorligt. Godt Anna kan få hjælp af sin dejlige vildhest Ponyhjerte. Første del i denne hesteserie begyndte med Ponyhjerte - Anna finder en pony.

Bogen har lige alle de ingredienser, som får yngre hestepigers hjerter til at banke. En heltinde, som ikke har råd til egen pony og flot ridetøj, men så har hun bare en sød og kælen vildhest helt for sig selv. På hesteplanet er bogen helt urealistisk, men beskrivelserne af de snobbede veninder og den dumme dreng i klassen, som mobber, giver alt det søde lidt modspil. Handlingen er spændende uden at blive for uhyggelig.

Deler læsere og sværhedsgrad med serien Alle elsker Sigge, som dog er noget mere realistisk i sit indhold, når det gælder ridning og hestemiljø.Informationer og udgaver

2018

Bog

Illustrator: Franziska Harvey

Turbine, 1. udgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Sandra Bothmann

Turbine

2020

Lydbog (net)

indlæser: Nicoline Siff Møller

Nota

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Sandra Bothmann

Turbine,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2020

Punktskrift

Usch Luhn

Nota