Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

16 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Ophav

Jesper Tolstrup(redaktør)

Ida Guldbæk Arentsen(illustrator)

m.fl

Sværhedsgrad

let: 15

Målgruppe

til børn

Undervisning

let at læse, for begynderlæsere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 13. maj. 2019

Letlæst fagbog om at være pilot. Bogen kan læses af lyst af børn mellem 7 og 9 år, der har knækket læsekoden, eller i forbindelse med faglige læsekurser i indskolingen.

Bogen er en del af serien "Min første bog", og fortæller i ord, billeder og faktabokse om det at være pilot. Først fortælles, hvad en pilot er, samt hvordan man bliver pilot. Dernæst fortælles om piloters forskellige opgaver samt om forskellige flytyper og cockpittet. Bogen afsluttes med et opslag om en dansk pilot, som under en ulykke fik sit fly sikkert ned. Teksten har et let-tal på 15 og er sat med store typer i korte afsnit. Til bogen kan der via nettet hentes elevopgaver til undervisningsbrug.

Bogen er en god læseoplevelse for børn i indskolingen med interesse i flyvning. Der er mange interessante fakta og flotte billeder.

Der findes ikke andre nyere, lette bøger om at være pilot, men fx PilotFly


Luft


Fly


fra 2009. Vil man læse mere, kan man vælge titler som Fly og Luft eller den lidt sværere FlyDer findes ikke andre nyere, lette bøger om at være pilot, men fx Pilot fra 2009. Vil man læse mere, kan man vælge titler som og Luft eller den lidt sværere Der findes ikke andre nyere, lette bøger om at være pilot, men fx Pilot fra 2009. Vil man læse mere, kan man vælge titler som Fly og eller den lidt sværere FlyDer findes ikke andre nyere, lette bøger om at være pilot, men fx Pilot fra 2009. Vil man læse mere, kan man vælge titler som og Luft eller den lidt sværere .Informationer og udgaver

2019

Bog

Illustratorer: Ida Guldbæk Arentsen, Ole Steen

Turbine, 1. udgave