Bøger / faglitteratur

Personlig gennemslagskraft : syv stærke vaner fra verdens bedste kommunikatører


Beskrivelse


Med udgangspunkt i mange års erfaring som kommunikationsrådgiver, tv-journalist og efterspurgt foredragsholder giver Jesper Klit i denne bog en lang række værktøjer, metoder og indsigter til at udvikle læserens personlige gennemslagskraft. Bogen er bygget op omkring de syv bedste vaner fra verdens bedste kommunikatører, forklaret på syv kapitler og udstyret med en række nyttige faktabokse, øvelser, spørgsmål til refleksion og konkrete handlingsforslag. En underholdende fagbog, der henvender sig til alle, som ønsker konkret vejledning og inspiration til at styrke deres personlige gennemslagskraft.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. apr. 2009

af

af

Anne-Meta Lind Brunsborg

d. 28. apr. 2009

Bogen henvender sig til ledere på alle niveauer. Desuden vil undervisere, oplægsholdere og medarbejdere i teams have glæde af bogens mange råd om personlig kommunikation.

Klits påstand er, at personlig gennemslagskraft kan læres. Måske kommer man ikke til at fremstå på samme måde som de personer, vi ser på tv; men vi kan alle forbedre vores gennemslagskraft over for tilhørere, medarbejdere og mødedeltagere. Klit opererer med syv vaner til forbedring af den nonverbale kommunikation og den personlige fremtræden. Tanken er, at man vedholdende holder sig vanerne for øje og arbejder på at forbedre sig inden for disciplinerne: kend dig selv; planlægning af situationer; kropssprog og mimik; selviscenesættelse; involvering af med- og modparter; storytelling og endelig træning af disciplinerne. Således opnår man større personlig gennemslagskraft og kan på en behagelig og venlig måde fremlægge sine synspunkter og ønsker - og blive hørt. Klit gennemgår disciplinerne og trækker samtidig på en stor viden om nyere forskning inden for kommunikation. Ligeså illustrerer han, hvordan en lang række politikere og tv-personligheder bruger de forskellige teknikker til at øge deres personlige gennemslagskraft.

Klit har sammen med Stig Jørgensen og Peter Knoop Christensen udgivet Personlig kommunikation i 1992. Tidligere på året kom Stephanie Palmers Begå dig godt om personlig gennemslagskraft.

Bogen er underholdende og fængende, samtidig med den forekommer redelig og troværdig.


Børsen

d. 22. maj 2009

af

d. 22. maj 2009