Gå til indholdPernille Harder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Historien om Pernille Harder (f. 1992) og om hendes liv og karriere som fodboldspiller


Anmeldelser (1)


2. feb. 2017

Pernille Harder er vildt god til at spille fodbold. Hun laver mange mål og er den bedste kvindelige fodboldspiller i Danmark. Hendes arbejde er at spille fodbold. I 2017 spiller hun for et hold i Tyskland. Bogen er for alle fra 2.-3. klasse, der elsker at læse om fodbold.

Bogen hører til serien "Jeg læser sport" og er en letlæst faktabog fra Turbine. Fagbogen har indholdsfortegnelse, faktasider og fremhævede farvede afsnit med forklaringer på ord, begreber og billedtekster. Man læser om Pernille Harder og får viden om hendes karriere og om hendes liv som professionel fodboldspiller. Der er henvisninger til You Tubeklip, hvor du kan se Pernille spille og score mål.

De fleste genkender bøgerne i serien, fordi de er opbygget ens med samme layout. Der er hårdt omslag med orange kant. Et foto i midten viser emnet - her et foto af Pernille Harder fanget i luften, mens hun tæmmer bolden. Den rimelig letlæste tekst (lix 19) og de flotte fotos fortæller historien om idolet Pernille Harder. Det er rigtig godt at få forslag til emneord til søgning på YouTube, hvor man kan se klip om Pernille - meget bedre end links via QR koder som i tidligere udgivelser.

Læs også om en anden kendt dansk kvindelig fodboldspiller Nadia Nadim


i Alineas serie "Fagklub blå", fra 7 årLæs også om en anden kendt dansk kvindelig fodboldspiller Nadia Nadim i Alineas serie "Fagklub blå", fra 7 år.

Lektørudtalelse

Af

Lisbeth Thue Hansen


Informationer og udgaver

Bog

2017