Bøger / faglitteratur / øvelser

Pengekuren : 5 effektive trin for kvinder : sådan får du penge nok resten af livet!


Beskrivelse


Til kvinder der ønsker at tage ansvar for egen økonomi. Fem trin beskrives med cases og øvelser. Der ses på pengeadfærd, renteshopping i banker, omlægning af budget, investering i aktier og obligationer, pension samt lønforhandling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2008

af

af

Katja Larsen

d. 27. okt. 2008

Pengekuren er til kvinder der ønsker at tage ansvar for, og dermed få styr på, egen økonomi.

Mette-Marie Davidsen er journalist, forfatter og medejer af kommunikationsbureauet Common Sense Communications. I Pengekuren beskrives fem trin til at forstå og få styr på økonomien. Der ses på pengeadfærd, renteshopping i banker, omlægning af budget, investering i aktier og obligationer, pension samt lønforhandling. Det er en praktisk bog med gode henvisninger til internetsider, personlige cases og tips og øvelser. Den kan bruges til en gennemgribende omlægning af økonomien eller som hjælp på enkelte områder.

Mette-Marie Davidsen har tidligere skrevet blandt andet Kloge kvinders guide til økonomisk frihed fra 2007. Millionøsemetoden af Christine Eilvig fra 2008 er et bud på en anden bog til kvinder om økonomi. Millionøsemetoden omhandler dog primært måden vi tænker om penge.

Pengekuren er skrevet til kvinder, der er klar til at tage det fulde ansvar for deres privat økonomi. Der er gode tips til, hvordan man kommer i gang og når i mål. Registret gør, at bogen desuden kan bruges som opslagsbog. Alt i alt en god bog, skrevet så de fleste kan være med.