Gå til indholdPas godt på din kanin


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

63 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Anmeldelser (1)


29. jan. 2018

Hvordan passer du din kanin? Få råd om, hvordan du vælger den rigtige kanin, fodrer den og meget mere. Fyldt med masser af fotos og tegninger. For alle, der elsker kaniner. Fra 9 år.

Endnu en bog i serien "Pas godt på", der handler om kæledyr. I denne bog handler det om kaniner. I en række kapitler får du råd om, hvordan du passer en kanin, plejer dens pels, fodrer den, dyrelægebesøg og meget andet. Bagerst et stikordsregister og henvisninger til andre bøger og internetsider om kaniner. Teksten er skrevet med stor type, og med pile fra de mange fotos og tegninger hen til den tekst, der passer.

Meget informativ bog, der med sparsom tekst og tydelige illustrationer formidler viden på få sider. Der er et fint forhold mellem tekst og illustrationer, og de små pile med forklarende tekst gør det hele lettere at forstå, også for de usikre læsere.

Denne adskiller sig ikke fra de andre, der er udkommet i serien "Pas god på", fx Pas godt på din kat


Kanin


. Sidste år udkom Kanin, som kan sammenlignes med denne. Trods kaninens popularitet som kæledyr, er der ikke mange bøger, som henvender sig til børn helt ned til 9 årDenne adskiller sig ikke fra de andre, der er udkommet i serien "Pas god på", fx Pas godt på din kat. Sidste år udkom , som kan sammenlignes med denne. Trods kaninens popularitet som kæledyr, er der ikke mange bøger, som henvender sig til børn helt ned til 9 årDenne adskiller sig ikke fra de andre, der er udkommet i serien "Pas god på", fx Pas godt på din kat. Sidste år udkom Kanin, som kan sammenlignes med denne. Trods kaninens popularitet som kæledyr, er der ikke mange bøger, som henvender sig til børn helt ned til 9 år.

Lektørudtalelse

Af

Stine Veisegaard


Informationer og udgaver

Bog

2018