Gå til indholdOrden i kaos : få styr på dit arbejdsliv og undgå stress


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Om det moderne stressende arbejdsliv. Med konkrete anvisninger til at imødekomme kravene og få struktur på opgaverne og arbejdslivet


Anmeldelser (5)


9. okt. 2012

Til medarbejdere på alle niveauer, der behøver hjælp til at håndtere et stadigt mere krævende og travlt arbejdsliv.

Stress er blevet en folkesygdom. Arbejdsmarkedet er blevet mere grænseløst, kaotisk og uden faste regler og rutiner. Det får mange til at bukke under for presset. De to forfattere giver, efter et signalement af det moderne arbejdsmarked, konkrete råd til at skabe struktur på hverdagen. Det drejer sig om ændring af vaner, at få kreativitet og struktur til at gå hånd i hånd, håndtere deadlines, de mange e-mails, at sortere i viden og ikke mindst at systematisere og selektere i den nødvendige viden. Efter det meget konkrete værktøjsafsnit bidrager et antal navngivne personer via interviews med gode råd om, hvordan de har grebet problemstillingen an. Bogen er meget velskrevet, man mærker tydeligt Kurt Strands velskrivende pen, og sammen med medforfatteren fra den merkantile verden skabes en bog, der kan være en god hjælp til de mange, der behøver en hjælpende hånd.

Der findes en del bøger om emnet i forvejen, fx Planlæg bedre - få mere tid, 2009 og Kolding: Førstehjælp til travle medarbejdere, 2008.

Velskrevet bog om det moderne stressende arbejdsliv med konkrete anvisninger til at imødekomme kravene og få struktur på opgaverne og arbejdslivet.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Bræmer

DJØF-bladet

Af

James Høpner

Årg. 36, nr. 17 (2012)

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 23. sep. 2012

Danske kommuner

Af

Søren Thorup

Årg. 44, nr. 3 (2013)

Arbejdsmiljø

Af

Niels Erik Karkov

Årg. 28 nr. 10 (2012)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2013

Lydbog (net)

2012

Bog

2012

Ebog

2012