Gå til indholdOplev Europa med tog : en rejseantologi for individuelle rejsende


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

570 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Anmeldelser (2)


14. aug. 2018

Grundigt (opslags)værk med togrejser for både de rejsebegejstrede og togentusiaster. Fuld af praktiske råd, anbefalinger til europæiske destinationer, anbefalinger til togrejser med børn m.m.

Bogen er illustreret med både private fotos fra forfatteren og øvrige bidragydere samt fotos fra nettet. Mange informationer om destinationer, vandrehjem, interrail-information m.m. til inspiration og hjælp til den interesserede læser. Der er ikke fokuseret på materiel. Forfatteren har tidligere udgivet bøger om farvelære og it-tegneprogrammer.

En nærmest overvældende guldgrube af information relateret til tog og til de steder, man kan nå med de største ruter og de mindste bumletog. Primært korte afsnit med angivelser af steder, museer, seværdigheder, naturoplevelser og togrelaterede informationer. Man mærker tydeligt entusiasmen og den meget store viden om emnet.

Forfatteren angiver at bogen er lavet fordi hun ikke kunne finde andre bøger på dansk om togrejser end H.C. Andersens En digters bazar. Inden for skønlitteratur findes der et bredere udvalg som Nattog til Lissabon med litterært fokus, Pendlerne om menneskenes forskellighed og tættest på denne nok Kupé nr. 6 om den transsibiriske jernbane. Inden for faglitteratur findes primært bøger om tog, materiel og togstrækningerEn Digters Bazar


Nattog til Lissabon


Pendlerne


Kupé nr. 6


Forfatteren angiver at bogen er lavet fordi hun ikke kunne finde andre bøger på dansk om togrejser end H.C. Andersens En digters bazar. Inden for skønlitteratur findes der et bredere udvalg som med litterært fokus, Pendlerne om menneskenes forskellighed og tættest på denne nok Kupé nr. 6 om den transsibiriske jernbane. Inden for faglitteratur findes primært bøger om tog, materiel og togstrækningerForfatteren angiver at bogen er lavet fordi hun ikke kunne finde andre bøger på dansk om togrejser end H.C. Andersens En digters bazar. Inden for skønlitteratur findes der et bredere udvalg som Nattog til Lissabon med litterært fokus, om menneskenes forskellighed og tættest på denne nok Kupé nr. 6 om den transsibiriske jernbane. Inden for faglitteratur findes primært bøger om tog, materiel og togstrækningerForfatteren angiver at bogen er lavet fordi hun ikke kunne finde andre bøger på dansk om togrejser end H.C. Andersens En digters bazar. Inden for skønlitteratur findes der et bredere udvalg som Nattog til Lissabon med litterært fokus, Pendlerne om menneskenes forskellighed og tættest på denne nok om den transsibiriske jernbane. Inden for faglitteratur findes primært bøger om tog, materiel og togstrækningerForfatteren angiver at bogen er lavet fordi hun ikke kunne finde andre bøger på dansk om togrejser end H.C. Andersens En digters bazar. Inden for skønlitteratur findes der et bredere udvalg som Nattog til Lissabon med litterært fokus, Pendlerne om menneskenes forskellighed og tættest på denne nok Kupé nr. 6 om den transsibiriske jernbane. Inden for faglitteratur findes primært bøger om tog, materiel og togstrækninger.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft

Jernbanen

Af

Tommy O. Jensen (f. 1963-05-31)

2018, nr. 5


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018