Gå til indholdOmhu : strik til de mindste


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

211 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


30 modeller til børnestrik inspireret af 1940'ernes barnemode med bl.a. puffede rompere, bluser med a-form og kyser med sirlige hulmønstre. Til børn mellem 0 og 4 år


Anmeldelser (1)


13. mar. 2018

Strikkebog med klassisk garderobe til de små. Til den lidt erfarne strikker.

Her præsenteres en samling strikkeopskrifter, baseret på den basis-garderobe, designeren selv havde brug for til sit barn. Fx jakker, bloomers, kraver, kyser og bluser. Der er i alt ti grundmodeller, alle med tre varianter. Forrest praktiske ting, oversigt og vejledninger, dernæst lookbook og opskrifter. Bagerst forkortelser og diagrammer. Designeren har ikke tidligere udgivet sine opskrifter i bogform, men en del af hendes arbejde kan findes online til salg under navnet Nordisk strik.

Meget stramt sat op, meget grafisk, rent og nordisk i stilen. Opskrifterne er lidt romantiske, inspireret af 1940'ernes børnemode og holdt i douce nuancer. Enkelte designs er meget tidstypiske, og jeg er i tvivl om, hvor mange år endnu man har lyst til at strikke bloomers og kraver.

Klompelompe


(Strik til hele familien) indeholder også klassiske, nordiske strikkeopskrifter til børnKlompelompe (Strik til hele familien) indeholder også klassiske, nordiske strikkeopskrifter til børn.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Bog

2018