Bøger / skønlitteratur / digte

Også når du kommer mig i møde : digte


Beskrivelse


Digte. I tre digtsuiter og stramme naturinspirerede kompositioner skildres et kærlighedsforhold og opbrud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2011

af

af

Henrik H Pedersen

d. 17. aug. 2011

Til læsere af moderne lyrik og Kasper Anthonis to forrige digtsamlinger som begge udkom i 2010. Desuden til læsere af kærligheds- og naturdigte.

Kasper Anthoni, som er Aalborg-digter, debuterede i bogform i 2010 med hele to digtsamlinger, hhv. Digte og Du siger delfiner er søde. De udkom som nyeste digtsamling også på det lille undergrundsforlag Darklights, som udgiver flere nye unge lyrikere. Også når du kommer mig i møde er i tre afsnit eller suiter, som skildrer et kærlighedsforhold og opbrud. Digtenes typografi er ganske småt gengivet og fylder ofte kun 5-10 strofer øverst på hver side i meget stramme kompositioner. Her er tale om enkel og klassisk æstetik, hvor naturmotiver ofte er digtenes rygrad. Selvom her er tale om moderne lyrik hører digtene sprogligt ikke til i denne svære ende og vil kunne læses af en forholdsvis bred læserskare.

Digtene lægger sig ikke langt fra Kasper Anthonis forrige digtsamlinger. Man kan desuden godt læse en inspiration fra Frank Jæger i Kasper Anthonis digte.

Enkle og ofte smukke klassiske natur- og kærlighedsdigte i stramme kompositioner. Gør man noget ud af sine digthylder på biblioteket og køber fx nogle af de nye yngre lyrikere kan nærværende bog anbefales.Informationer og udgaver