Gå til indholdØjnene op for livet : daglig inspiration til at leve, elske og finde vej til glæden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

498 sider

Udgivet

2007

Originaludgave

2007


Beskrivelse


En evighedskalender, hvor til hver dag er der en meditationsøvelse, der skærper opmærksomheden på netop den dags tema af livskloge og poetiske tekster


Anmeldelser (1)


1. jan. 1970

For læsere af bøger om selvindsigt og livsglæde og med interesse for at integrere livets fysiske side med en åndelig dimension.

I forordet til den danske udgave forklarer Majbritte Ulrikkeholm, hvorfor hun altid har medbragt Profeten af Kahlil Gibran og nu også denne bog af Mark Nepo, der, synes hun, giver åndelige indsigter gennem et poetisk sprog. Bogen er en evighedskalender, der begynder ved 1. januar og har et afsnit til hver dag i året. Hver dato indledes med et digt eller citat og efterfølges af forfatterens inspirerende ord om de åndelige værdier og afsluttes med anvisninger på relevante meditationsøvelser, der kan give indsigt og accept af smerten i livet. Forfatteren er amerikansk filosof og skriver denne bog på baggrund af en alvorlig kræftsygdom, som han trods smerter har forsøgt at overvinde ved at bruge livets lyse sider med kærlighed, venskab og naturen. Han slutter sit forord "Det er mit dybe håb, at noget på disse sider vil forbavse og forfriske dig, vil få dig til at skinne, vil hjælpe dig til at leve, elske og finde vej til glæden." Sproget er enkelt og abstrakt i en religiøs, poetisk og stemningsskabende stil.

Der udkommer mange spirituelle bøger om selvindsigt og denne supplerer disse og kan bl.a. sammenlignes med bøger af Kahlil Gibran og Paulo Coelho.

Omfattende bog om selvindsigt og livsglæde, der taler direkte til læseren. Der fortælles om de åndelige værdier med meditativ visdom og den rummer mange inspirerende anvisninger på meditationsøvelser.

Lektørudtalelse

Af

Kirsten Katholm


Informationer og udgaver

Bog

2007