Gå til indholdBøger / faglitteratur

Nordlige Sjælland cykelguide
Northern Zealand cykelguide
Nord-Seeland Cykelguide (flere sprog)


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk, engelsk, tysk

Omfang

83 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Ophav

Jens Erik Larsen (f. 1951)(forfatter, illustrator)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. apr. 2017

af

af

Søren Møller

d. 25. apr. 2017

To hæfter, med tilhørende landkort, med forslag til cykelture på Sjælland, Møn og Lolland-Falster. For voksne cykelturister.

I hæfterne beskrives et udvalg på 23 af de offentligt skiltede cykelruter i området. Både af de nationale, de regionale og de lokale ruter. Hver beskrives med kørevejledning, og på et lille kort er ruten indtegnet. For hver tur er omtale af ca. 10 seværdigheder undervejs og et farvefoto. Der er oplysning om hver rutes længde, samt længden fordelt på henholdsvis asfalt- og grusvej. Teksterne gentages på engelsk og tysk. På det store kort, som er vedlagt hvert hæfte, er samtlige offentligt skiltede ruter tegnet ind.

Hæfterne er små og nemme at tage med. Farvebillederne fremtræder lidt mørke i trykket. De store fold-ud kort i hvert hæfte fremstår i flot og meget tydeligt tryk.

Gennem mange år er der udkommet en række bøger om cykelruter i Danmark, også på Sjælland. Fx Nordsjælland - guidebog til cykeloplevelserSydsjælland, Møn og Lolland-Falster - guidebog til cykeloplevelser


Cykelture i Danmark


og Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster - guidebog til cykeloplevelser. De rummer samlet 42 ture. Senest er udkommet Cykelture i Danmark med 66 ture fordelt på hele landet. I de forskellige bøger beskrives nogle gange de samme ruter, men oftere er det forskelligt rutevalg, så bøgerne kan supplere hinandenGennem mange år er der udkommet en række bøger om cykelruter i Danmark, også på Sjælland. Fx Nordsjælland - guidebog til cykeloplevelser og . De rummer samlet 42 ture. Senest er udkommet Cykelture i Danmark med 66 ture fordelt på hele landet. I de forskellige bøger beskrives nogle gange de samme ruter, men oftere er det forskelligt rutevalg, så bøgerne kan supplere hinandenGennem mange år er der udkommet en række bøger om cykelruter i Danmark, også på Sjælland. Fx Nordsjælland - guidebog til cykeloplevelser og Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster - guidebog til cykeloplevelser. De rummer samlet 42 ture. Senest er udkommet med 66 ture fordelt på hele landet. I de forskellige bøger beskrives nogle gange de samme ruter, men oftere er det forskelligt rutevalg, så bøgerne kan supplere hinanden.Informationer og udgaver

2017

Bog

Jens Erik Larsen (f. 1951)

Nordisk Korthandel, 1. udgave

2017

Bog

Udgave med kort

Nordisk Korthandel, 1. udgave