Gå til indholdNøglen til din hjerne : succes, selvværd, trivsel og glæde med mentaltræning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

298 sider

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Guide til hvordan man ved hjælp af mental træning påvirker sit humør, bestemmer hvordan man reagerer i bestemte situationer og skaber positive forandringer i sit liv


Anmeldelser (3)


24. sep. 2014

En bog om personlig udvikling med 2 målgrupper. Den ene er dem, der er ramt af stress, bekymring, tristhed, depression m.m. Den anden målgruppe er dem, der har det godt, og som ønsker at få det bedre, og har konkrete mål de gerne vil opnå.

Bogen er en overbygning på forfatterens forrige bog Du bliver hvad du tænker, 2012. Den nye bog går mere i både bredden og dybden og har særligt fokus på mentaltræning. Fokus bygger primært på en mangeårig praksis indenfor elitesporten og på meditation, og læner sig forskningsmæssigt op ad den positive psykologi. Første del handler om hjernen og dens krinkelkroge, og alt det vi tror på, og alle de tanker vi gør os i hverdagen. Mange af vore tanker er blevet til vanetænkning. Hvis man er i dårligt humør eller befinder sig i mørket, er det første skridt videre at indse, hvor stor en betydning, tankerne egentlig har. Når vi bliver bevidste, kan vi bedre arbejde med det. Svenstrup kalder det hjernevask og mener, vi skal vaske hjernen ren for beskidte, triste tanker og usunde tankemønstre og erstatte dem med sunde positive tanker. Anden del handler om, hvordan man arbejder med mentaltræning og finder nøglen til hjernen. Svenstrup mener, at alle gennem viden, øvelser og selvindsigt kan lære meget og opnå de mål, man sætter sig.

Bogen At lykkes : en perspektivrig positiv psykologi om lykke og trivsel, 2011 er i samme genre. Ligeledes er der en kobling til meditationsbøger.

En interessant bog. Der vil helt sikkert være læsere til den.

Lektørudtalelse

Af

Mette Fersum

Berlingske tidende

Af

Markus Bjørn Kraft

d. 1. feb. 2015

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 11. jan. 2015


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Lydbog (cd)

2015

Bog

2014

Ebog

2014