Gå til indholdNo-waste køkkenhaven : gendyrk dine frugt- og grøntrester, fra kål og løg til æbler og ananas


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

127 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Om gendyrkning af frugt og grønt både inde og ude, f.eks. gendyrkning af gulerodsender, korianderkviste, salater, kålstokke, avokadokerner og ananas


Anmeldelser (1)


14. jan. 2020

En bog om gendyrkning af frugt og grønt for alle, der gerne vil afprøve metoden til at få nye frugter og grøntsager ud af de gamle.

Bogen består af 5 dele: No-waste køkkenhaven: Sådan gør du, Gendyrk jordstængler i jord, Gendyrk stængler og modificerede stængler i jord, Frø i jord og vand samt Gendyrk hele planten og stilken i vand. Bogen fortæller, hvordan man gendyrker sin køkkenhave - både inde og ude. Kort sagt hvordan man får mere ud af det, man allerede har. Bagest er et alfabetisk register, en billedliste og lidt om forfatteren, der er amerikansk og har en bachelorgrad i havebrug og en Master i offentlig haveforvaltning.

En meget inspirerende bog, der giver én lyst til at kaste sig ud i gendyrkning. Man skal dog for det meste have en god portion tålmodighed, da gendyrkning - ligesom med køkkenhaven - først viser sit udbytte efter længere tid. Bogen er meget letlæst og fyldt med billeder og bokse, der bryder teksten meget læsbart op.

I Så dine frø og kerner


Plant en kerne


og Plant en kerne kan man også læse om dyrkning af frø og kerner. Om decideret gendyrkning er der en del hjemmesider og artikler, der fortæller om emnet; fx : http://persilleshjemmedyrk.dk/gendyrk/ , https://groenforskel.dk/gendyrkning/ og https://www.bolius.dk/gendyrk-saadan-genbruger-du-dine-groentsager-32951I Så dine frø og kerner og kan man også læse om dyrkning af frø og kerner. Om decideret gendyrkning er der en del hjemmesider og artikler, der fortæller om emnet; fx : http://persilleshjemmedyrk.dk/gendyrk/ , https://groenforskel.dk/gendyrkning/ og https://www.bolius.dk/gendyrk-saadan-genbruger-du-dine-groentsager-32951I Så dine frø og kerner og Plant en kerne kan man også læse om dyrkning af frø og kerner. Om decideret gendyrkning er der en del hjemmesider og artikler, der fortæller om emnet; fx : http://persilleshjemmedyrk.dk/gendyrk/ , https://groenforskel.dk/gendyrkning/ og https://www.bolius.dk/gendyrk-saadan-genbruger-du-dine-groentsager-32951.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020