Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Nikotinfri nu


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

159 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Ophav

Joan Engelhardt(forfatter)
Genre og formvejledninger

Beskrivelse


Praktisk indføring i hvordan man stopper med at ryge eller vænner sig af med at bruge nikotinprodukter, som plaster, tyggegummi, skrå og e-cigaretter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2014

af

af

Katja Larsen

d. 10. dec. 2014

"Nikotinfri nu" er en fin bog, der ikke blot handler om at stoppe med at ryge, men om hvordan du bliver din nikotinafhængighed helt kvit. For alle der ønsker at stoppe med at ryge og også blive helt fri for nikotinprodukter.

Joan Engelhardt er eksryger, som i forbindelse med rygestop endte med at blive afhængig af andre nikotinprodukter. I hendes tilfælde nikotinplaster. Hun har skrevet denne bog som en hjælp til at stoppe med at ryge og/eller bruge nikotinprodukter. Bogen indeholder Engelhardts egen historie, et afsnit om nikotin og dets virkning, et afsnit om rygning samt et afsnit med forskellige metoder til rygestop uden nikotin kontra rygestop med nikotinprodukter. Der opereres med 7 trin til at blive nikotinfri, som bl.a. går på viden, erkendelse og beslutning. Bagerst er der henvisninger til internetkilder om rygestop og det helbredsmæssige aspekt samt til artikler i tidsskrifter og magasiner.

En god bog der ikke blot forsøger at hjælpe læseren til rygestop, men også med læserens eventuelle afhængighed af nikotinprodukter.

Der findes flere gode bøger om rygestop, fx Endelig ikke-ryger!, men nærværende bog handler også om at kvitte nikotinprodukter.Informationer og udgaver

2014

Bog

Joan Engelhardt

gopubli.sh, 1. udgave

2014

E-bog

Joan Engelhardt

Gopubli.sh, 1. ebogsudgave