Gå til indholdNaturligt sund : salater og smoothies til hverdagens måltider


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

135 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


38 opskrifter på mættende salater og smoothies med udgangspunkt i middelhavskosten


Anmeldelser (1)


8. jun. 2020

Opskrifter med udgangspunkt i den anerkendte middelhavsdiæt til læsere, der søger en inspirerende og samtidig faktuel kogebog.

"Naturligt sund" er en moderne fortolkning af den populære middelhavsdiæt, der nu er anerkendt som en del af UNESCOs immaterielle kulturarv. Forfatteren lægger vægt på friske lokale råvarer, at spise efter sæsonen, tilberede nænsomt og næsten altid med et skvæt god olivenolie. Scamihorn formidler en række evidensbaserede principper for en velbalanceret og ernæringsrigtig kost og giver læseren gode råd om indkøb og tilberedning. I opskriftssektionen er fokus udelukkende på salater - ikke blot som tilbehør - men som hele måltider i sig selv. Til slut i bogen er en række opskrifter på smoothies med forskellige egenskaber - som fx smoothies, der er energigivende, udrensende eller gode for huden. Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk forsker og madskribent. Hun driver madbloggen "passionandcooking.com" og har flere udgivelser bag sig. På dansk foreligger Kærlighed er at spise


Mamma mia! kuren


og Mamma mia! kuren"Naturligt sund" er en moderne fortolkning af den populære middelhavsdiæt, der nu er anerkendt som en del af UNESCOs immaterielle kulturarv. Forfatteren lægger vægt på friske lokale råvarer, at spise efter sæsonen, tilberede nænsomt og næsten altid med et skvæt god olivenolie. Scamihorn formidler en række evidensbaserede principper for en velbalanceret og ernæringsrigtig kost og giver læseren gode råd om indkøb og tilberedning. I opskriftssektionen er fokus udelukkende på salater - ikke blot som tilbehør - men som hele måltider i sig selv. Til slut i bogen er en række opskrifter på smoothies med forskellige egenskaber - som fx smoothies, der er energigivende, udrensende eller gode for huden. Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk forsker og madskribent. Hun driver madbloggen "passionandcooking.com" og har flere udgivelser bag sig. På dansk foreligger Kærlighed er at spise og "Naturligt sund" er en moderne fortolkning af den populære middelhavsdiæt, der nu er anerkendt som en del af UNESCOs immaterielle kulturarv. Forfatteren lægger vægt på friske lokale råvarer, at spise efter sæsonen, tilberede nænsomt og næsten altid med et skvæt god olivenolie. Scamihorn formidler en række evidensbaserede principper for en velbalanceret og ernæringsrigtig kost og giver læseren gode råd om indkøb og tilberedning. I opskriftssektionen er fokus udelukkende på salater - ikke blot som tilbehør - men som hele måltider i sig selv. Til slut i bogen er en række opskrifter på smoothies med forskellige egenskaber - som fx smoothies, der er energigivende, udrensende eller gode for huden. Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk forsker og madskribent. Hun driver madbloggen "passionandcooking.com" og har flere udgivelser bag sig. På dansk foreligger Kærlighed er at spise og Mamma mia! kuren.

Bogen giver en fin og enkel tilgang til den sunde middelhavsdiæt. Der er en god balance mellem de faktuelle afsnit om råvarer og ernæring og opskrifter.

Der findes mange kogebøger om italiensk/middelhavs kost. Ønsker man en mere nordisk variant af middelhavsdiæten kan denne nævnes: Frk. Skrumps nordiske middelhavskost


Der findes mange kogebøger om italiensk/middelhavs kost. Ønsker man en mere nordisk variant af middelhavsdiæten kan denne nævnes: Frk. Skrumps nordiske middelhavskost.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020