Bøger / faglitteratur / biografier

Mr. Time Manager : Claus Møller og hans tid


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
181 sider
Udgivet
2008
Ophav
Genre og form
biografier

Beskrivelse


Historien om manden bag Time Manageren, Claus Møller (f. 1942) og hans karriere.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. juli 2008

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 30. juli 2008

Biografi om en visionær dansk erhvervsmand, der skabte et ord, der kom til at figurere i retskrivningsordbogen, og sig selv en international karriere som ledelsesguru. Bogen har appel til især erhvervsfolk der har gjort tiden med fra 1980'erne og frem. Kan formidles via udstillinger om erhvervslivets spidser, som der altid er god afsætning på (der hvor jeg kommer fra).

Niels Lillelund er kulturjournalist. I bibliotekerne kender vi ham navnlig for bøgerne om privatdetektiven Erik Andersens bedrifter. Her er det en virkelig person, der er centrum for hans forfattervirksomhed. Claus Møller er kort fortalt ophavsmand til time manageren, som dukkede op hos chefer og wannabe's i 1980'erne. Kalenderen blev en international succes, som hr. Møller fulgte op på ved at udvikle nye managementkoncepter, der ligeledes blev kendt verden over, mens manden selv er ukendt for de fleste. I dag driver han kursusvirksomhed på sit pragtfulde center i Frankrig. Lillelund lægger ikke skjul på sin fascination af Møller og fortæller med engagement og humor om mandens personlighed og bedrifter igennem en lang og aktiv karriere.

Kan bruges på linje med andre erhvervlederbiografier som Mulighedernes mand, 2007, Elefanten, 2007 og Flemming, 2008.

Velskrevet biografi om dansk erhvervsguru med international succes. Claus Møller er ikke nær så kendt som hans produkt, time manageren og heller ikke som fx Jørgen Mads Clausen, Flemming Juncker og Don Ø.


Berlingske tidende

d. 1. okt. 2008

af

af

Leif Bergmann

d. 1. okt. 2008


Jyllands-posten

d. 8. okt. 2008

af

af

Henrik Ørholst

d. 8. okt. 2008


Berlingske nyhedsmagasin

2008, nr. 29

af

af

Leif Bergmann

2008, nr. 29