Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Mr. Blue Sky. Bind 1

Del 1 af Mr. Blue SkyDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

428 sider

Udgivet

2021

Ophav

Claus Bork(forfatter)
Genre og formroman, spænding, science fiction, romaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Danske Daves liv vendes på hovedet, da han en dag bliver opsøgt af den kunstige intelligens A.I.9942. Til læsere af technothrillere - en spændingsfortælling krydret med action og science fiction


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. maj. 2021

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 21. maj. 2021

Danske Daves liv vendes på hovedet, da han en dag bliver opsøgt af den kunstige intelligens A.I.9942. Til læsere af technothrillere - en spændingsfortælling krydret med action og science fiction.

Vi er nutiden - 2020 med corona og det hele. Dave er salgschef i firmaet MR Robotics. Han har en hustru og to børn og bor i et hus i Birkerød. Men Dave savner spænding i hverdagen. Den spænding får han, til overflod, da en kunstig intelligens søger tilflugt i Daves telefon! Den hemmelige intelligens, som i første omgang kalder sig A.I.9942, sørger for en ny stilling til Dave. Og masser af penge. Men da nogle bliver opmærksomme på, at Dave er blevet "gode venner" med en kunstig intelligens - en magtfuld en af slagsen, bliver det starten på en hæsblæsende flugt. Der opstår en form for venskab mellem Dave og A.I.9942, og snart går det op for Dave, at hans nye bedste ven måske har planer, der kan true menneskehedens eksistens. Eller er planen faktisk at redde menneskeheden? Der er en efterfølger på vej.

En meget ambitiøs roman, hvor samtalerne mellem Dave og A.I.9942 omhandler "the human condition", og hvor den kunstige intelligens bruges som en prisme, som Dave kan se menneskeheden igennem. Romanen er basalt underholdende og de mange filosofiske elementer krydres med hæsblæsende spænding. Et godt bud på noget så sjældent som en dansk technothriller.

Michael Crichton er mesteren, når man taler om technothrilleren som genre.Informationer og udgaver

2021

Bog ([Bind 1])

Claus Bork

BoD

2021

Ebog ([Bind 1])

Claus Bork

BoD