Gå til indholdMord i nærheden : hverdagskrimi med hoveddamen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

192 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Hyggelig krimi om kørestolsbrugeren Runa Hav, som denne gang skal opklare et mord i en nærliggende park. For læsere af rolige og hyggelige krimier


Anmeldelser (2)


21. aug. 2020

Hyggelig krimi om kørestolsbrugeren Runa Hav, som denne gang skal opklare et mord i en nærliggende park. For læsere af rolige og hyggelige krimier.

Runa Hav er lammet fra halsen og nedefter og er afhængig af hjælp fra hjemmehjælpere. Hun får to nyuddannede og grønne hjælpere, Stella og Edith, som på trods af manglende erfaring er gode til deres arbejde. Men så sker der et mord. Advokaten Michael Bo Severing Larsen findes myrdet, og spørgsmålet er, om der er en forbindelse til Runas to nye hjemmehjælpere. Anden bog i serien om "Hoveddamen". Første bind i serien hedder Hoveddamens nabohjælp


Runa Hav er lammet fra halsen og nedefter og er afhængig af hjælp fra hjemmehjælpere. Hun får to nyuddannede og grønne hjælpere, Stella og Edith, som på trods af manglende erfaring er gode til deres arbejde. Men så sker der et mord. Advokaten Michael Bo Severing Larsen findes myrdet, og spørgsmålet er, om der er en forbindelse til Runas to nye hjemmehjælpere. Anden bog i serien om "Hoveddamen". Første bind i serien hedder Hoveddamens nabohjælp.

Stemningsfuld, charmerende og underholdende krimi, som varmt kan anbefales til krimilæsere, der holder af hygge, varme og ublodige krimier.

Minder i charme og stil om krimiserien om Damernes Detektivbureau Nr. 1


af Alexander McCall SmithMinder i charme og stil om krimiserien om Damernes Detektivbureau Nr. 1 af Alexander McCall Smith.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 10. okt. 2020


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2021

Ebog

2021

Bog

2020

Lydbog (net)

2020