Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Mørke hjerter

Del 3 af Poplar FallsDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

329 sider

Udgivet

2021

Ophav

Amber Kelly(forfatter)

Astrid Heise-Fjeldgren(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


24-årige Elle arbejder på familiens ranch, mens hun prøver at finde ud af, hvad hun vil med sit liv. Walker er ven med Elles bror og en sorgløs scorekarl. De to skal i hvert fald ikke ende sammen. Sex, romantik og lækre cowboys for yngre fans af kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jan. 2022

af

af

Maria Sjøblom

d. 7. jan. 2022

24-årige Elle arbejder på familiens ranch, mens hun prøver at finde ud af, hvad hun vil med sit liv. Walker er ven med Elles bror og en sorgløs scorekarl. De to skal i hvert fald ikke ende sammen. Sex, romantik og lækre cowboys for yngre fans af kærlighedsromaner.

Elle og hendes bror, Braxton, blev forældreløse, da Elle stadig var helt lille. Derfor har Braxton altid været meget beskyttende over for hende, selvom de begge fik et trygt hjem hos deres moster og onkel på den største ranch i den lille by Poplar Falls. Braxton elsker arbejdet på ranchen, men Elle vil gerne noget mere. Hun ved bare ikke helt, hvad det skal være. Elle har et særligt talent for at hjælpe sin moster Madeline med de autistiske børn, der får rideterapi på ranchens heste. Men hun har også brug for at gå sine egne veje. En aften i byen afprøver hun den allermest ufornuftige vej at gå, nemlig forbi Walkers seng. Men Walker er bedste ven med Elles bror, Braxton, og han mener bestemt ikke, at Walker er god nok til hans lillesøster.

Skønt gensyn med de lækre cowboys og stærke kvinder her i 3. fritstående bind i serien "Poplar Falls". Dette er ikke den bedste roman i serien, men her er stadig masser af lækker underholdning og romantik. Der begynder at være rigtigt mange personer at holde styr på i serien, og der er ikke nogen oversigt i bogen.

Kristen Callihans serie "VIP", der starter med I rampelyset, er også både underholdende og meget romantisk.Informationer og udgaver

2021

Bog

Amber Kelly

Flamingo, 1. udgave

2021

Ebog

Amber Kelly

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Filippa Suenson, Søren Højen

Flamingo