Bøger / skønlitteratur / digte

Min røv danser salsa : digte


Beskrivelse


Digte. En lettilgængelig digtsamling hvor en moden kvinde fortæller om sit stadig aktive kærligheds- og sexliv. Digtene tematiserer en kvindes livserfaringer omkring barndomsoplevelser og kærlighedslivet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2010

af

af

Kirsten Katholm

d. 3. nov. 2010

En lettilgængelig digtsamling hvor en moden kvinde fortæller om sit stadig aktive kærligheds- og sexliv. Digtene er rettet mod alle kvinder og nok mest mod modne kvindelige lyriklæsere.

Digtene tematiserer en kvindes livserfaringer omkring barndomsoplevelser og kærlighedslivet. Første del har titlen "Smertens vej", hvor digtene kredser om pigen, der på grund af moderens svigt, vold og misrøgt bliver udelukket fra de pæne pigers selskab og får en offerrolle med et lavt selvværd. I anden del "Forløsningen" søger hun at finde sine egne livsværdier ved med tårer at komme igennem angsten og smerten og opnå kærlighedens lindring. Tredje og fjerde del rummer erotiske breve fra kvinden til manden og omvendt. Digtene beskriver i et detaljeret billedsprog illustreret med sort/hvide tegninger et intenst kærligheds- og sexliv mellem en moden kvinde og en yngre mand. I digtene argumenteres for retten til og betydningen af et aktivt sexliv uanset alder og fordomme mod ældre kvinder.

Forfatteren (f. 1938) har udgivet digtsamlinger, erindringer og selvudviklingsbøger. Sammen med Tove Nielsen udgav hun i 2007 Skæve knald, der, belyst fra en kvindelig synsvinkel, rummer beretninger om modne kvinders sexliv.

En personlig og positiv erotisk digtsamling der ud fra en kvindelig synsvinkel fokuserer på kærligheds- og sexlivets betydning for ældre kvinder.