Bøger / skønlitteratur til børn

Mig og mit flytterod

Del 1 af Gry serien

Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
36 sider: ill. i farver
Udgivet
2018
Ophav
Sværhedsgrad

let at læse

lix: 14

Målgruppe

For 8-10-årige

Undervisning
til skolebrug
Originaludgave
2018

Beskrivelse


Gry skal flytte ud på landet, og tager på loppemarked sammen med veninderne, for at købe ting til værelset. De køber mange forskellige ting, men det bedste er et makeup bord.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. feb. 2018

af

af

Stine Bille

d. 23. feb. 2018

To bøger i en ny serie, "Gry serien". I den ene bog skal Gry flytte ud på landet og tager på loppemarked sammen med veninderne for at købe ting til værelset. I den anden bog får Gry lov til at passe det lille lam, Snehvide. For 8-10-årige.

To nye bøger om pigen Gry som skal flytte på landet. I den første bog "Mig og mit flytterod" følger vi Grys og hendes to veninders arbejde med at indrette Grys nye store værelse. Gry og de to piger tager på loppemarked for at købe både møbler, puder og tæpper til værelset. Mon det lykkes dem at få det hele for de 1000 kr. far og mor at givet Gry? I den anden bog "Mig og mit liv på landet" har familien boet på landet i et halvt år. En dag sner det så meget, at hele familien sner inde og de alle 3 må blive hjemme. Gry og far tager ud at kælke, men far er uheldig. Han vælter ind i en sten og brækker armen. Et militærkøretøj kommer og kører ham på hospitalet. Lidt senere på året kører de ud og henter to får og en vædder. Det ene får er drægtigt og Gry er meget spændt på, hvor mange lam de får. Bøgerne har lix 14.

To søde og velskrevede historier om pigeliv i 10-årsalderen. Bøgerne er rigt illustrerede med farverige tegninger, der er med til at lette læseforståelsen.

En anden både sjov og god bog om veninder er fx Sjaskvådt, Sally!Forbudt foto eller serien "K for Klara" fx Forbudt fotoEn anden både sjov og god bog om veninder er fx Sjaskvådt, Sally! eller serien "K for Klara" fx .