Musik / rock

Messed up happy kid


Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2013

af

af

Thomas Tiedje

d. 17. okt. 2013

Tidligere på året udkom en digital udgave af dette fine album med Sebastian Lind, der blander singer/songwriter-traditionen med elektronisk pop. Her var både noget til dansegulvet og eftertænksomheden. Efter fem små, udsolgte koncerter i foråret er Sebastian nu taget på en større Danmarksturné, der slutter i København midt i november. Det sker samtidig med at "Messed up happy kid" udgives i denne cd-deluxe-udgave med seks nye melodier, der viser en mere positiv og pigeglad (!) Sebastian Lind i kontrast til den melankolske tone, han slog an på den oprindelige udgivelse.


Gaffa [online]

d. 25. feb. 2013

af

af

Michael Jose Gonzalez

d. 25. feb. 2013

"Albummet blander flot akustiske udtryk med mere elektroniske tendenser, og når man dertil lægger, at Lind synger bedre og mere inderligt end tidligere, er man godt på vej til at have en lækker plade at forkæle ørerne med i den kolde tid ... Der er rigeligt at både fordybe sig i og danse til på denne fine plade, der efterlader plads til at være både messed up og happy".


Lydtapet

d. 8. okt. 2013

af

af

Christian Graugaard

d. 8. okt. 2013

"Sebastian Lind genudgiver sit succesfulde trejde studiealbum "Messed Up Happy Kid" med seks yderlige sange på en deluxe-udgave ... Blandt de mest fremtrædende numre kan nævnes åbneren "Waiting for Something", "Fake", "Get You" og "Lonely King (part 2)". Ja, der er mange at tage af, men det bør der også være på en 19 skæringer lang udgivelse".


Soundvenue

d. 25. feb. 2013

af

af

Frederik Frimann Nielsen

d. 25. feb. 2013

"Man kan ikke ligefrem beskylde den danske singer/songwriter for at mangle musikalsk vovemod. Hans tredje album er i hvert fald langt hen ad vejen et ret så legesygt bekendtskab, som opfindsomt dyrker det moderne musikstudies endeløse, klanglige muligheder".


Jyllands-posten

d. 27. feb. 2013

af

af

Peter Schollert

d. 27. feb. 2013

"Albummet er (...) præget af en melankolsk tone, som kan virke lidt skræmmende for en del af musikforbrugerne. Værre er det måske, at Sebastian Lind ikke for alvor er leveringsdygtig i den slags arrangementer, der griber fat med det samme. I stedet vil han godt komplicere tingene mere, end det er nødvendigt, og derfor kommer pladen til at mangle nogle magnetfelter".


Berlingske tidende

d. 4. mar. 2013

af

af

Lars Rix

d. 4. mar. 2013

"Sebastian vil (...) gerne favne melankolien og det æteriske, og selv om den over seks minutter lange »Love Will Follow«, den todelte »Lonely King Part 1« og »Lonely King Part 2« og den vokalbaserede »Back For You« har sine momenter, så går der for meget højstemt kirkesang i den, uden at numrene for alvor bider sig fast i bevidstheden.Teknisk fint, men også noget ensformigt i længden".


Politiken

d. 5. mar. 2013

af

af

Simon Lund

d. 5. mar. 2013

"Hvor hans sange tidligere var slynget rundt om guitarens akkorder, er der nu klangflader, dybe slugter og spinkle tinder i kompositionerne. Nogle sange svæver som svenske Jonathan Johanssons elegier, andre brister i mørket som James Blake. Hør bare det dynamiske spil mellem tvillingesangene ' Lonely King 1+ 2', der som en fin popsang kæntrer og bliver til et iturevet øjeblik i natten".


Information

d. 4. mar. 2013

af

af

Klaus Lynggaard

d. 4. mar. 2013

"Det akustiske [er] nedprioriteret til fordel for en velsiddende portion electronica med klare 80'er-referencer, som i en intelligent egenproduktion giver de i alt 13 kompositioner de bedst tænkelige muligheder for udfoldelse, og som lytter føler man ikke trang til at skippe en eneste af dem.Er De på udkik efter popmusik, der kan mere og andet end det gængse radiofyld, som det åbenbart er indlejret i Grundloven, vi med vold og magt skal tvangsfodres med, er denne Sebastian Lind det pt. bedste bud herhjemme".