Gå til indholdMere strik fra tiden - til tiden : 60, 70 og 80'erne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

67 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


10 strikkeopskrifter på trøjer inspireret af moden i 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne


Anmeldelser (1)


7. aug. 2015

"Mere strik fra tiden - til tiden" indeholder ti strikkeopskrifter inspireret af moden gennem 60érne, 70érne og 80érne. Inspirationen kommer fra Haandarbejdets Fremmes strikkollektion og vil glæde erfarne strikkere, der trænger til nye input.

Husker du tiden med pludderbukser, hønseringe og brune fløjlsbukser med svaj? "Mere strik fra tiden - til tiden" indeholder ti design inspireret af moden gennem 60érne, 70érne og 80érne. Lene Randorff har kigget i Haandarbejdets Fremmes strikkollektion og fundet inspiration til en nyfortolkning af kjoler, tunikaer, trøjer og en cardigan med fint broderi. Alle opskrifter har billeder af både den gamle og den nye model, samt fire størrelsesvarianter. Desuden indeholder bogen QR-koder med videolink til forskellige strikketeknikker, oftest en hjælp til de sværeste dele.

Endnu en lille, kvadratisk strikkebog fra forlaget Lillestrik, der beskæftiger sig med anderledes strikkebøger. Denne er en fin lille håndarbejdsbog, der formidler nutidig vintage-strik udførligt og gennemillustreret. Modellerne er holdt i jordfarver i et enkelt design.

Forfatteren har også udgivet Strik fra tiden - til tiden


Vintagestrik & fashion


Glamourstrik


med strikkeopskrifter fra 20'erne, 30'erne og 40'erne. Vintagestrik & fashion indeholder opskrifter fra 20'erne og 50'erne. Minder også om GlamourstrikForfatteren har også udgivet Strik fra tiden - til tiden med strikkeopskrifter fra 20'erne, 30'erne og 40'erne. indeholder opskrifter fra 20'erne og 50'erne. Minder også om GlamourstrikForfatteren har også udgivet Strik fra tiden - til tiden med strikkeopskrifter fra 20'erne, 30'erne og 40'erne. Vintagestrik & fashion indeholder opskrifter fra 20'erne og 50'erne. Minder også om Forfatteren har også udgivet Strik fra tiden - til tiden med strikkeopskrifter fra 20'erne, 30'erne og 40'erne. Vintagestrik & fashion indeholder opskrifter fra 20'erne og 50'erne. Minder også om Glamourstrik.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2015