Bøger / faglitteratur

Mediedidaktik : i teori og praksis


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Mediedidaktik ; Modaliteter og multimodalitet ; Ord og billede ; Arbejdet med lyd i folkeskolen ; Webtekster i danskundervisningen ; Læreprocesser i medieundervisningen ; Filmanalyse ; Børn og unges forståelse af film og tv ; Undervisning i computerspil og skønlitteratur


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 15. jan. 2016

Danskfagligt centreret grundbog i mediedidaktik med fokus på produktion og analyse. Bogen er skrevet henvendt til lærerstuderende og dansklærere i grundskolen.

Bogen er opbygget således, at der kapitel for kapitel tilføjes ny viden og nye faglige redskaber. Det resulterer i en stigende sværhedsgrad gennem bogen. Det er derfor oplagt at læse bogen i sin helhed, men man kan også sagtens vælge relevante kapitler ud. Til alle kapitler findes øvelser og reflektionsspørgsmål.

Det er en meget praksisfokuseret udgivelse, som grundskolens undervisere let kan anvende i egen undervisningspraksis. Samtidig gør den grundskolens danskfaglige undervisning mindre abstrakt og meget mere nærværende og konkret for studerende på læreruddannelsen.

Denne udgivelse er 2. udgave af Mediedidaktik - i teori og praksisDigitalt danskDidaktisk design i dansk, som er blevet revideret og tilpasset udviklingen indenfor medieområdet samt læreruddannelsens nye Forenklede Fælles Mål. Hvilket både betyder ændrede kapitler samt helt nye kapitler. Vil man læse mere om mediedidaktik i faget dansk, kan titlerne Digitalt dansk og Didaktisk design i dansk anbefalesDenne udgivelse er 2. udgave af Mediedidaktik - i teori og praksis, som er blevet revideret og tilpasset udviklingen indenfor medieområdet samt læreruddannelsens nye Forenklede Fælles Mål. Hvilket både betyder ændrede kapitler samt helt nye kapitler. Vil man læse mere om mediedidaktik i faget dansk, kan titlerne og Didaktisk design i dansk anbefalesDenne udgivelse er 2. udgave af Mediedidaktik - i teori og praksis, som er blevet revideret og tilpasset udviklingen indenfor medieområdet samt læreruddannelsens nye Forenklede Fælles Mål. Hvilket både betyder ændrede kapitler samt helt nye kapitler. Vil man læse mere om mediedidaktik i faget dansk, kan titlerne Digitalt dansk og anbefales.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 21. mar. 2016

af

af

Kristian Nøhr Jensen

d. 21. mar. 2016