Gå til indholdMed fusk i fejemøget : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

415 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

humorOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Märtha, og hendes pensionistvenner, begår et storstilet bankkup fordi de vil skabe en vintageby, et oldekollerup, for ældre mennesker. Men pengene rækker ikke til ambitionerne, så de får idéen at stjæle fra bl.a. finanshajer. Men det bliver med livet som indsats


Anmeldelser (2)


3. okt. 2018

Sjov og lun krimikomedie om 5 pensionister som stjæler fra rige for at gøre livet sjovere for andre ældre mennesker. For læsere som holder af humoristiske og hyggelige kriminalromaner.

Tredje del af serien om pensionisten Märtha og hendes pensionerede venner. Første del hedder Med kup og kaffelikør


Med rov i rollatoren


og anden del Med rov i rollatoren. Märtha drømmer om at skabe en vintageby, et ollekollerup for ældre mennesker med bl.a. en biograf, teater, spa, park mm. Men det koster mange penge. Märtha, og resten af "Pensionistbanden", beslutter derfor, at de må begå et storstilet bankrøveri. De stjæler over ti millioner kroner men pengene rækker ikke til bandens ambitioner. De beslutter sig derfor for at rejse til Saint-Tropez, med politiet i hælene, for at stjæle fra milliardærer. Men det bliver med livet som indsatsTredje del af serien om pensionisten Märtha og hendes pensionerede venner. Første del hedder Med kup og kaffelikør og anden del . Märtha drømmer om at skabe en vintageby, et ollekollerup for ældre mennesker med bl.a. en biograf, teater, spa, park mm. Men det koster mange penge. Märtha, og resten af "Pensionistbanden", beslutter derfor, at de må begå et storstilet bankrøveri. De stjæler over ti millioner kroner men pengene rækker ikke til bandens ambitioner. De beslutter sig derfor for at rejse til Saint-Tropez, med politiet i hælene, for at stjæle fra milliardærer. Men det bliver med livet som indsatsTredje del af serien om pensionisten Märtha og hendes pensionerede venner. Første del hedder Med kup og kaffelikør og anden del Med rov i rollatoren. Märtha drømmer om at skabe en vintageby, et ollekollerup for ældre mennesker med bl.a. en biograf, teater, spa, park mm. Men det koster mange penge. Märtha, og resten af "Pensionistbanden", beslutter derfor, at de må begå et storstilet bankrøveri. De stjæler over ti millioner kroner men pengene rækker ikke til bandens ambitioner. De beslutter sig derfor for at rejse til Saint-Tropez, med politiet i hælene, for at stjæle fra milliardærer. Men det bliver med livet som indsats.

Hjertevarm og morsom historie som dog til tider kan blive en anelse for plat. Underholdningen er i top, og det er svært ikke at holde af de 5 forbryderiske hovedpersoner som har hjertet på rette sted.

Der er mange andre sjove, svenske romaner man kan læse, hvis man kan lide Ingelman-Sundbergs historier. Der er fx Jonas Jonassons Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt


Sirile gentlemen søges


og Karin Brunk Holmqvists Sirile gentlemen søgesDer er mange andre sjove, svenske romaner man kan læse, hvis man kan lide Ingelman-Sundbergs historier. Der er fx Jonas Jonassons Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt og Karin Brunk Holmqvists Der er mange andre sjove, svenske romaner man kan læse, hvis man kan lide Ingelman-Sundbergs historier. Der er fx Jonas Jonassons Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt og Karin Brunk Holmqvists Sirile gentlemen søges.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen (f. 1952)

2018-10-22


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Ebog

2018