Gå til indholdMatematik med mening


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

69 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Hvorledes inviterer vi elever ind i matematikkens univers og skaber en undervisning, hvor matematik giver mening? For grundskolens undervisere, lærerstuderende samt andre med interesse i matematik og undervisning


Anmeldelser (2)


11. nov. 2022

Hvorledes inviterer vi elever ind i matematikkens univers og skaber en undervisning, hvor matematik giver mening? For grundskolens undervisere, lærerstuderende samt andre med interesse i matematik og undervisning.

Bogen er en del af serien "Pædagogisk rækkevidde" og er ligesom seriens øvrige udgivelser i lommeformat. Længden er på 50 sider og den er derfor hurtigt læst. Bogen tager fat på problematikken, at matematik er meget mere end blot matematiske færdigheder. Det er også en måde at forstå og at forklare verden på. Dette illustrerer og forklarer Morten Misfeldt via eksempler fra matematikundervisningens praksis.

Morten Misfeldt kommer flot rundt om sine budskaber i et meget levende og fortællende sprog, som nærmest læser sig selv. Det er en medrivende bog, som giver matematiklærere lyst til at gøre undervisningen til mere end bare træning i færdigheder.

Vil du læse mere, kan titlerne Håndbog om matematik i grundskolen


Matematikdidaktik


og Matematikdidaktik anbefalesVil du læse mere, kan titlerne Håndbog om matematik i grundskolen og anbefalesVil du læse mere, kan titlerne Håndbog om matematik i grundskolen og Matematikdidaktik anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Ole Haubo Christensen

2022-10-31


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022