Gå til indholdMassagefortællinger for børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

97 sider: ill. (nogle i farver) ; 28 cm

Udgivet

2010

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2010


Beskrivelse


Tyve fortællinger fra børns hverdag med tilhørende instruktion til oplæseren i at "illustrere" historien gennem rygmassage


Anmeldelser (1)


20. sep. 2010

Sengekantlæsning til familier med børn mellem 5 og 10 år.

Fortællebog, et redskab til samvær mellem en voksen og et barn, hvor den voksne i tyve fortællinger med tilhørende instruktion i rygmassage kommer i tæt kontakt og barnet falder til ro. Forfatteren, der tidligere har udgivet bøger om massage som mobningsforebyggende aktivitet, anfører, at berøringen frigør hormonet oxytocin, der får blodtryk, angst, stress og aggressivitet til at dale. Bogen er trykt på karton og samlet med en spiral. Hver historie er fortalt i korte forløb med tilhørende instruktionstegninger af ryggen samt en helsides illustration til historien i farver. Historierne er trygge familiehistorier, om at være på ferie, få et kæledyr, fejre fødselsdage, deltage i skolebegivenheder.

Babymassage kom frem i 1970'erne, massage som antimobbe-redskab i 2000'erne. Øvrige bøger om børn og massage adskiller sig fra denne ved deres terapeutiske eller ligefrem helbredende sigte.

Rar og hyggelig familiebog, som yderligere kan inspirere til at gå videre med andre historier på samme måde.

Lektørudtalelse

Af

Lars Aagaard


Informationer og udgaver

Ebog

2015

Bog

2010