Gå til indholdMarsvin


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

32 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Anmeldelser (1)


29. aug. 2017

Fagbog i serien "Kæledyr" med mange informationer og flotte billeder af forskellige marsvin. Der er både fakta, historie og sjove info om marsvin og det hele afrundes med en quiz. Oplæsning fra 6 år og selvlæsning fra 8 år.

Bogen indledes med en fysisk beskrivelse af et marsvin, gennemgang af marsvineracer, gode råd og forskellige overvejelser man skal gøre sig ved anskaffelse af et marsvin. Så gennemgåes foder, pasning, sundhed og sikkerhed. Til sidst fortælles om marsvinets adfærd, kommunikation, træning, sjov og leg. Bogen afsluttes med en quiz, hvor alle svarene kan findes i bogen. Der er også en ordliste med forklaring på svære ord og et stikordsregister. I serien "Kæledyr" findes også bøger om hamster, kat, hund og kanin.

Den informative tekst bliver suppleret af fine fotos af marsvin i forskellige situationer. Teksten er lidt svær, men er fint samlet i små afsnit med tydelige overskrifter, så man kan læse de ting, som man er interesseret i.

Der findes flere ældre bøger om marsvin. Af nyere bøger er Marsvin


Marsvin


fra serien "Min første bog", den er lettere og indeholder ikke så mange oplysninger. Denne bog ligner mest fra samme forlag fra 2007Der findes flere ældre bøger om marsvin. Af nyere bøger er fra serien "Min første bog", den er lettere og indeholder ikke så mange oplysninger. Denne bog ligner mest fra samme forlag fra 2007Der findes flere ældre bøger om marsvin. Af nyere bøger er Marsvin fra serien "Min første bog", den er lettere og indeholder ikke så mange oplysninger. Denne bog ligner mest Marsvin fra samme forlag fra 2007.

Lektørudtalelse

Af

Henriette Camilla Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2017