Gå til indholdMarskstien med mere : vandringer ved Vadehavet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

150 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

genre/form

rejseførereOriginaludgave

2021


Beskrivelse


En turistfører til vandreture på Marskstien i det sydvestlige hjørne af Jylland. Inspiration til de mange, der har glæden ved vandreture i naturen


Anmeldelser (1)


15. apr. 2021

En turistfører til vandreture på Marskstien i det sydvestlige hjørne af Jylland. Inspiration til de mange, der har glæden ved vandreture i naturen.

Marskstien er 54 km lang, og bogen deler den op i 3 etaper med mulighed for overnatning undervejs. Desuden får vi i to kapitler henholdsvis otte korte ture undervejs, såkaldte stisløjfer og afstikkere, som er en præsentation af seværdigheder i nærheden, både syd og nord for grænsen. Et indledende afsnit beretter om marsklandets opståen og særegne natur. De 3 etaper beskrives detaljeret med seværdigheder undervejs, særlig med vægt på naturen. Afsluttes med liste over seværdigheder og overnatningsmuligheder med kontaktoplysninger. Den officielle hjemmeside for stien er www.toendermarsken.dk.

Det er en meget personlig introduktion til turene, hvor forfatteren fortæller om oplevelser og møder med mennesker undervejs. Der er gennem hele bogen et godt og udførligt kortmateriale, og den er desuden illustreret med farvefotos og små tegnede vignetter. Coronatiden har skabt stor interesse for vandringer i naturen, så bogen skal nok få en del læsere. Den har et personligt præg, men det hæmmer på ingen måde brugs- og inspirationsværdien. Forfatteren er selv vokset op i området, og kærligheden til det skinner tydeligt igennem bogen. Formatet er perfekt til at medbringe på turen.

Opbygning og layout er identisk med forfatterens Gendarmstien


Oplev marsklandet - fra Friedrichstadt til Ribe


. Mere om marsklandet findes i Oplev marsklandet - fra Friedrichstadt til RibeOpbygning og layout er identisk med forfatterens Gendarmstien. Mere om marsklandet findes i Opbygning og layout er identisk med forfatterens Gendarmstien. Mere om marsklandet findes i Oplev marsklandet - fra Friedrichstadt til Ribe.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Bræmer


Informationer og udgaver

Bog

2021