Gå til indholdMargrete 1.


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Om det danske kongeriges første kvindelige monark som levede fra 1353 til 1412


Anmeldelser (1)


14. jun. 2018

Tre spændende bøger om tre af middelalderens mest bemærkelsesværdige personer, Margrete 1., om Christian 4., som ikke ubegrundet blev kaldt for Christian Tyran, og om Valdemar Atterdag, som var en hård og brutal leder. Henvender sig især til læsere, som ønsker en hurtig indføring i den danske kongerække og begivenheder som fandt sted i den pågældende periode.

Tre bøger i serien "Kongerækken", som er baseret på den succesfulde og selvstændige podcast-serie af samme navn. Bøgerne fortæller de vigtigste historiske fakta om henholdsvis "Valdemar Atterdag", "Margrete 1." og "Christian 4.". Forfatterne har egne refleksioner med og bøgerne indeholder fakta-bokse undervejs med historiske fakta om bl.a. relevante personer, begivenheder i den pågældende tidsperiode og diverse begrebsforklaringer. De tre første bøger i serien er: Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg


Valdemar den Store & Knud 6.


Valdemar Sejr


, Valdemar den Store & Knud 6 og Valdemar SejrTre bøger i serien "Kongerækken", som er baseret på den succesfulde og selvstændige podcast-serie af samme navn. Bøgerne fortæller de vigtigste historiske fakta om henholdsvis "Valdemar Atterdag", "Margrete 1." og "Christian 4.". Forfatterne har egne refleksioner med og bøgerne indeholder fakta-bokse undervejs med historiske fakta om bl.a. relevante personer, begivenheder i den pågældende tidsperiode og diverse begrebsforklaringer. De tre første bøger i serien er: Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg, Valdemar den Store & Knud 6 og Valdemar SejrTre bøger i serien "Kongerækken", som er baseret på den succesfulde og selvstændige podcast-serie af samme navn. Bøgerne fortæller de vigtigste historiske fakta om henholdsvis "Valdemar Atterdag", "Margrete 1." og "Christian 4.". Forfatterne har egne refleksioner med og bøgerne indeholder fakta-bokse undervejs med historiske fakta om bl.a. relevante personer, begivenheder i den pågældende tidsperiode og diverse begrebsforklaringer. De tre første bøger i serien er: Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg, Valdemar den Store & Knud 6 og Tre bøger i serien "Kongerækken", som er baseret på den succesfulde og selvstændige podcast-serie af samme navn. Bøgerne fortæller de vigtigste historiske fakta om henholdsvis "Valdemar Atterdag", "Margrete 1." og "Christian 4.". Forfatterne har egne refleksioner med og bøgerne indeholder fakta-bokse undervejs med historiske fakta om bl.a. relevante personer, begivenheder i den pågældende tidsperiode og diverse begrebsforklaringer. De tre første bøger i serien er: Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg, Valdemar den Store & Knud 6 og Valdemar Sejr.

Bøgerne er velskrevne og velformidlede. De giver en hurtig og kort indføring i Danmarks kongerække og i Danmarkshistorien. De er meget pædagogiske udformede, og er også velegnede til folkeskolens afgangsklasser.

Hvis man ønsker at læse andre bøger om den danske kongerække, kan bogen Kongerækken


anbefalesHvis man ønsker at læse andre bøger om den danske kongerække, kan bogen Kongerækken anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018