Gå til indholdMajas desserter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

156 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

genre/form

opskrifterOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Opskrifter på desserter i form af is, mousser, cremer, ganacher, geléer, tærter, kager og knas


Anmeldelser (1)


23. sep. 2016

Dessertkogebog for alle, der synes, at en lækker dessert skal være både smuk og velsmagende og som ikke bliver forskrækket over, at fløde, smør og sukker er på listen over ingredienser.

Efter forordet følger gode råd om fx chokoladetemperering, spiselige blomster og husblas. Dernæst lidt om godt grej, fif til at fremstille fx smukt bærstøv, fløjlsblød ganache og spejlblank glaze. De vigtigste råvarer præsenteres fx chokolade fra Valrhona, lakrids fra Johan Bülow og øko marcipan fra Summerbird. Opskrifterne, som alle er ledsaget af helsides farvefotos og tips og ideer til pynt og anretning, er inddelt i to afsnit. Ét med portionsanretninger og ét med desserter til deling. Forfatteren er madblogger og har tidligere udgivet Lykken er is


Lykken er chokolade


og Lykken er chokoladeEfter forordet følger gode råd om fx chokoladetemperering, spiselige blomster og husblas. Dernæst lidt om godt grej, fif til at fremstille fx smukt bærstøv, fløjlsblød ganache og spejlblank glaze. De vigtigste råvarer præsenteres fx chokolade fra Valrhona, lakrids fra Johan Bülow og øko marcipan fra Summerbird. Opskrifterne, som alle er ledsaget af helsides farvefotos og tips og ideer til pynt og anretning, er inddelt i to afsnit. Ét med portionsanretninger og ét med desserter til deling. Forfatteren er madblogger og har tidligere udgivet Lykken er is og Efter forordet følger gode råd om fx chokoladetemperering, spiselige blomster og husblas. Dernæst lidt om godt grej, fif til at fremstille fx smukt bærstøv, fløjlsblød ganache og spejlblank glaze. De vigtigste råvarer præsenteres fx chokolade fra Valrhona, lakrids fra Johan Bülow og øko marcipan fra Summerbird. Opskrifterne, som alle er ledsaget af helsides farvefotos og tips og ideer til pynt og anretning, er inddelt i to afsnit. Ét med portionsanretninger og ét med desserter til deling. Forfatteren er madblogger og har tidligere udgivet Lykken er is og Lykken er chokolade.

Inspirerede dessertkogebog, hvor kvalitet, æstetik og velsmag er i højsædet. Opskrifterne kræver enten et vist håndelag eller stor tålmodighed.

Mange dessertkogebøger er skrevet ud fra et ønske om sundhed og/eller et vægttab. En anden type som fx Karolines desserter


indeholder traditionelle og velkendte desserter. I den lidt finere ende findes bøger af Mette Blomsterberg og Morten HeibergMange dessertkogebøger er skrevet ud fra et ønske om sundhed og/eller et vægttab. En anden type som fx Karolines desserter indeholder traditionelle og velkendte desserter. I den lidt finere ende findes bøger af Mette Blomsterberg og Morten Heiberg.

Lektørudtalelse

Af

Conni Boll Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016