Bøger / faglitteratur / opskrifter

Majas chokolade - tærter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
133 sider: ill. i farver ; 28 cm
Udgivet
2021
Ophav
Genre og form
opskrifter, bagebøger

Beskrivelse


Æstetisk flot kagebog med chokoladetærter. Der er kræset for både kager og det rene snit, der er forfatterens signatur. For kageelskere med en konditor gemt i maven.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juli 2022

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 15. juli 2022

Æstetisk flot kagebog med chokoladetærter. Der er kræset for både kager og det rene snit, der er forfatterens signatur. For kageelskere med en konditor gemt i maven.

Her er nærmest alle former for chokoladetærter - bl.a. med havtorn, fersken, lime, kaffe, pære, rabarber og alt muligt andet. Til opskrifterne er angivet antal personer, udstyr, samt inddeling af ingredienser og arbejdsgang til de enkelte lag i tærten. Tærterne består som hovedregel af en bund, forskellige mousser og en top (ofte kaldet: samling og pynt). Ingredienserne til kagerne er velkendte. Indholdsfortegnelse bagest i bogen.

En superflot og meget stilren kagebog, hvor det flotte snit igennem kagen er gennemgående. Herudover er kagerne holdt enkle, men stadig med flotte detaljer. Kagerne er nærmest små kunstværker i sig selv.

Første bog i forfatterens serie er: Majas chokoladeMajas kagerMajas desserterFabelagtige fristelser . Hun har også udgivet: Majas kager og Majas desserter . Et andet bud på en forfatter, der udgiver flotte og lækre kager er Emma Martiny med fx Fabelagtige fristelserFørste bog i forfatterens serie er: Majas chokolade . Hun har også udgivet: og Majas desserter . Et andet bud på en forfatter, der udgiver flotte og lækre kager er Emma Martiny med fx Fabelagtige fristelserFørste bog i forfatterens serie er: Majas chokolade . Hun har også udgivet: Majas kager og . Et andet bud på en forfatter, der udgiver flotte og lækre kager er Emma Martiny med fx Fabelagtige fristelserFørste bog i forfatterens serie er: Majas chokolade . Hun har også udgivet: Majas kager og Majas desserter . Et andet bud på en forfatter, der udgiver flotte og lækre kager er Emma Martiny med fx .