Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Månens mørke side


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

393 sider

Udgivet

2009

Ophav

Nora Roberts(forfatter)

Rikke Mai Pohl(oversætter)
Genre og formroman, psykologisk thriller, spænding
Originaludgave

2006


Beskrivelse


På flugt fra indre dæmoner efter en grufuld oplevelse har Reece Gilmore slået sig midlertidigt ned som kok i landsbyen Angel's Fists i Wyoming, men hun kommer til at kæmpe hårdt for sin sjælefred


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jun. 2008

af

af

Helle Winther Olsen

d. 4. jun. 2008

Man er sikker på "dameunderholdning" med både romantik og spænding, når varen leveres fra Nora Roberts' pen. Veldrejet underholdning, som formidler sig selv med lækkert forsidefoto i blegt månelys og en god, beskrivende bagsidetekst.

Til et naturskønt lillebysamfund i Wyoming kommer en ung kvinde på gennemrejse, og det er kun tilfældigheder der gør at hun slår sig ned med med et beskedent job som kok på den lokale diner. Reece Gilmore er et fåmælt nervevrag - på flugt fra modbydelige oplevelser fra sit liv som stjernekok. Da hun snart efter sin ankomst til byen bliver vidne til et mord, er der ikke mange, der tror på hende, kun hendes arbejdsgiver og en småkynisk ungkarl og forfatter. Sammen går de på jagt både efter den myrdede kvinde, morderen samt ikke mindst Reece's gamle, selvsikre personlighed. Plottet bygges op i et tempo der giver god tid til at indsnuse det venlige lillebymiljø, hvor alle ved alt om alle, og hvor billederne af skønne naturscenerier prentes tydeligt for læserens indre øje for derefter at blive slået itu af stigende uhygge.

Roberts har fået flere bøger udgivet på dansk bl.a. Skæbnens gudinder, Nordlys og den kendeste og filmatiserede Himlen over Montana.

Velskabt underholdning perfekt til en ferierejse eller til lænestolen derhjemme. Roberts leverer hele pakken med spænding, gys, romantik, sex, dejlige måltider og heldigvis også humor. Personerne har ben i næsen, en lille smule kant og selvfølgelig hjertet på rette sted.Informationer og udgaver

2009

Bog

Nora Roberts

Cicero, 2. udgave

2008

Bog

Nora Roberts

Cicero, 1. danske udgave

2012

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Githa Lehrmann

Audioteket

2008

Lydbog (cd)

indlæser: Githa Lehrmann

Audioteket

2012

Lydbog (online)

indlæser: Githa Lehrmann

Nota