Gå til indholdLøgneren


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

499 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

spænding,

romanerOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Shelby Foxworth mister sin mand i en drukneulykke. Hun tager sin lille datter med hjem til familien i Tennessee, for at komme til hægterne. Men Shelbys mand har været en stor løgner, og hans bedrag trækker ringe i vandet


Anmeldelser (1)


24. mar. 2017

"Hun græd ikke, fordi den mand, hun havde elsket, var død. Hun græd, fordi han aldrig havde eksisteret". Romantisk underholdning om løgne og bedrag, med et twist af spænding, for kvindelige læsere med hang til pæne kærlighedshistorier.

Da Shelbys mand Richard, dør i en drukneulykke, vender hun hjem til sin barndomsby The Smokies, sammen med sin lille datter Callie. Her starter hun et nyt liv, med hjælp fra sin omsorgsfulde familie. Men Shelbys mand viser sig at have været en løgner, der har efterladt sig en milliongæld. Derfor er der en privatdetektiv i hælene på hende, hvad er det han vil, hvilke hemmeligheder gemte Richard på? Mens Shelby langsomt forelsker sig i håndværkeren Griffin, står det mere og mere klart, at Richards hemmeligheder var store, måske så store at han ville lyve sig død? Nora Roberts er en produktiv forfatter, der har mere end 200 udgivelser bag sig.

Det er en lidt klichefyldt, men også rigtig underholdende kærlighedsroman. Hovedpersonen er smuk, skrøbelig og stærk på samme tid, og de mange konflikter løses på den mest retfærdige vis. Sproget er flydende og spændingsopbygningen er fremadskridende, mens hverdagsbeskrivelserne også får plads. Fin underholdning.

Kan bedst sammenlignes med Danielle Steels forfatterskab, men har også fællestræk med Jojo Moyes og Lucy Dillons udgivelser, her kan fx nævnes En lille god gerning


Kan bedst sammenlignes med Danielle Steels forfatterskab, men har også fællestræk med Jojo Moyes og Lucy Dillons udgivelser, her kan fx nævnes En lille god gerning.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Lydbog (cd)

2018

Bog

2017

Bog

2016

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017