Gå til indholdLivsglæde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

333 sider: ill.

Udgivet

2020

Originaludgave

2011


Beskrivelse


Romanforfatteren Margit Sandemo fortæller om sit eget dramatiske og indholdsrige liv, bl.a. flere voldtægter og oplevelsen af at have overnaturlige evner


Anmeldelser (1)


28. mar. 2011

Bogen henvender sig primært til Margit Sandemos trofaste læsere, men kan nok også være af interesse for læsere af Virkelighedens verden.

Margit Sandemo, der ikke mindst er kendt for sin meget lange serie Sagaen om Isfolket, har haft et langt og begivenhedsrigt liv. Titlen på hendes erindringer er meget passende, for de vidner om et lyst livssyn og et ukueligt sind, selv om traumatiske overgreb i barndommen giver hende problemer med black outs. Djærvt og usentimentalt, i et sprog der ligger tæt op ad talesproget, fortæller hun med mange sidespring og uden en dybere filosoferen om sit liv, sin ikke helt lette barndom, sit gennembrud som forfatter i en moden alder, sin familie og sine overnaturlige evner.

Sandemos beskrivelse af sit begivenhedsrige liv kan minde om nogle af bøgerne i Virkelighedens verden.

Den folkelige forfatter Margit Sandemos erindringer er næsten lige så farverige og dramatiske som hendes mange romaner. De er ikke præget af dybere refleksioner og er noget springende fortalt, men tonen er jævn og ligetil, og læsere af hendes romaner vil ikke blive skuffede.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Kjær Schou


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2011

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Lydbog (cd)

2016

Ebog

2012