Gå til indholdLiebhaverne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

348 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2017


Anmeldelser (3)


17. okt. 2017

Femte del af "Berlinerpoplerne". Margigo får hjælp i bedemandsforretningen af Torunn, der har overtaget familiegården. Erlend renoverer liebhavervilla i København. Den norske familie har ingen kontakt med den danske, men omstændighederne bringer dem atter sammen. For læsere, der har læst de forrige bøger i serien.

I femte bog følger vi også familien både i Trondheim og København. I Trondheim har niecen Torunn overtaget familiegården efter sin fars død og er i lære hos sin farbror Margigo som bedemand. Gamle Tormod er kommet på plejehjem og vil gerne hjælpe Torunn. I København har bøsseparret Krumme og Erlend travlt med at renovere en pragtvilla til deres tre børn og mødrene. Siden familieopgøret i fjerde bind har familien ikke været samlet. Her i femte bind ser man, hvor svært det er for familiemedlemmerne at finde hinanden, men uventede ting sker.

Ragde har gjort det igen. Endnu en gang følger man spændt og overrasket med i familiens liv. Sproget flyder, og karaktererne står lyslevende for læseren. Femte bind er gribende og spændingsmæssigt tilbage på niveau med de første i serien. Man kan kun håbe på en fortsættelse. Bogen egner sig ikke til at læse selvstændigt.

En dansk familiehistorie, der også udspiler sig over flere år og indeholder familiehemmeligheder, er Katrine Marie Guldagers Køge-krønike, hvor Ulven


er den første bog i serienEn dansk familiehistorie, der også udspiler sig over flere år og indeholder familiehemmeligheder, er Katrine Marie Guldagers Køge-krønike, hvor Ulven er den første bog i serien.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Grete Jacobsen

2017-12-11

Jyllands-posten

Af

Henriette Bacher Lind

d. 31. dec. 2017


Informationer og udgaver

Punktskrift

2019

Bog

2018

Bog

2017

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (cd)

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017