Gå til indholdBøger / faglitteratur

Ledelse ifølge Hildebrandt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

230 sider

Udgivet

2011

Ophav

Steen Hildebrandt(forfatter)

Christine Lejre(redaktør)

Beskrivelse


Baseret på kronikker fra perioden 2006-2011, der kredser om det tema at ledelse er Danmarks vigtigste råstof, men et råstof der til stadighed skal arbejdes med for at udvikle samfundet


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. sep. 2011

af

af

Mette Fersum

d. 15. sep. 2011

Bogen henvender sig til ledere. Titelbladet fortæller, at den handler om menneskelige relationer. Den handler også om værdiskabelse, ledelseskompetencer og vidensamfundet m.m.

Steen Hildebrandt behøver vist ikke yderligere præsentation. Han er vel en af de førende kapaciteter indenfor sit felt. Bogen baserer sig på kronikker skrevet gennem de sidste 5 år. De er ment som et indspark til ledelsesdebatten i Danmark. Det er umiddelbart svært at beskrive indholdet, for det er noget springende i alle retninger, men en hovedpointe (tror jeg) er, at han mener, at vi befinder os i en brydningstid. Han citerer bl.a. Albert Einstein "Without changing our patterns of thought, we will not be able to solve the problems, we created with our current patterns of thought". Hildebrandt kommer rundt om rigtig mange emner og retninger indenfor ledelse. Han langer godt ud efter inkompetente ledelser og bestyrelser, og mener de skal tage ansvar for deres fejl. Han mener, at dårlig ledelse ofte ingen konsekvenser har - for de dårlige ledere. Det er tydeligt, at han er meget passioneret. Hvis man har en smartphone, der kan læse stregkoder, kan man se videoklip med Steen Hildebrandt i alle kapitlerne på sin mobiltelefon.

Der er skrevet rigtig mange titler om emnet, Hildebrandt har sin egen stil.

Bogen er en samling kronikker, og derfor er der en del gentagelser i den. Mit umiddelbare indtryk er, at den kommer rundt i mange kroge af ledelse.


Jyllands-posten

d. 13. nov. 2011

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 13. nov. 2011


Berlingske tidende

d. 11. sep. 2011

af

af

Henrik Ørholst

d. 11. sep. 2011Informationer og udgaver

2011

Bog

Steen Hildebrandt

Libris Business, 1. udgave

2012

E-bog

Steen Hildebrandt

Libris Media A/S, 1. udgave