Bøger / faglitteratur

Kvindeliv : det vidunderlige og ustyrlige


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
142 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav
Målgruppe
for kvinder

Beskrivelse


35 små fortællinger, hvor kvindelivets små og store genvordigheder bliver behandlet, fra udfordringerne ved at gå i stilethæle over menstruationsbøvl til sorgen over at miste en livsledsager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2016

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 19. apr. 2016

Små fortællinger om tilværelsens små og store genvordigheder for især kvindelige læsere.

Bogens 35 kapitler behandler kvindelivets små og store genvordigheder, fra udfordringerne ved at gå i stillethæle over menstruationsbøvl til sorgen over at miste en livsledsager. Forfatteren er til daglig klummeskribent og brevkasseredaktør og trækker desuden på sin baggrund som naturopath og kostvejleder samt på anekdoter fra både populærkulturen og sit eget liv.

Fortællingerne er hurtigt læste og fremkalder små genkendende smil eller ditto suk. Bogens pointer illustreres fint på små stregtegninger i naivistisk stil.

En del kvinder har de seneste år hvæsset pennen og spiddet kvindelivets udfordringer. Denne er i familie med, men bider måske ikke helt så dybt som, Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?Kvinde, hvorfor græder duVi bliver ikke yngre - fat det!, Kvinde, hvorfor græder du eller Vi bliver ikke yngre - fat det!En del kvinder har de seneste år hvæsset pennen og spiddet kvindelivets udfordringer. Denne er i familie med, men bider måske ikke helt så dybt som, Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?, eller Vi bliver ikke yngre - fat det!En del kvinder har de seneste år hvæsset pennen og spiddet kvindelivets udfordringer. Denne er i familie med, men bider måske ikke helt så dybt som, Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?, Kvinde, hvorfor græder du eller .