Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Kunsten at leve sammen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

142 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Ophav

Kim Reich(redaktør)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Gode råd og værktøjer til, hvordan man kan bevare et stærkt og lykkeligt parforhold ved f.eks. at forebygge og løse konflikter, afstemme forventninger og finde fælles mål. Med øvelser


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jun. 2014

af

af

Katja Larsen

d. 30. jun. 2014

Bogen Kunsten at leve sammen er til alle der ønsker et godt parforhold. Den anvendte layout gør at bogen især vil appellere til yngre par.

Lars Hartung Honoré arbejder blandt andet som coach med parforholdsproblemer og personlig udvikling som arbejdsområder. Kunsten at leve sammen er en selvhjælpsbog til par, eller singler, der ønsker at skabe et godt fundament for parforholdet. Bogen består af korte afsnit, meget grafik og fotos, stærke konstateringer der fremhæves og mange øvelser. Der er ikke tale om ny viden, men råd og vejledning som læseren også kan finde i andre bøger.

Parforholdsbøger findes der rigtigt mange af - og efterspørgslen vil sikkert altid være der. Af nyere titler indenfor genren kan nævnes Hold mig : en vejviser til varig kærlighed og Dig og mig : en brugsbog om parforhold. Begge med en del mere substans end nærværende bog, men måske lige netop derfor har Kunsten at leve sammen sin berettigelse, bare til en anden målgruppe; hvor det skal gå lidt hurtigere.

Bogen er en selvhjælpsbog for par, der ønsker råd til hvordan parforholdet får et godt fundament. Råd og vejledning gives her på en måde der især tiltaler yngre par.Informationer og udgaver

2014

Bog

Lars Hartung Honoré

Human Upgrade, 1. udgave

2015

Ebog

Lars Hartung Honoré

Nota