Gå til indholdKun kærlighed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

298 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Stella bliver 33 og har den værste fødselsdag nogensinde, da hendes kæreste slår op. Nedbrudt lader hun sig lokke til et besøg hos sin gamle 92-årige bedstemor, som tilfældigvis har fået en ung, lækker nabo. Romantisk feel good for alle, der elsker en underholdende kærlighedsroman


Anmeldelser (1)


3. maj. 2021

Stella bliver 33 og har den værste fødselsdag nogensinde, da hendes kæreste slår op. Nedbrudt lader hun sig lokke til et besøg hos sin gamle 92-årige bedstemor, som tilfældigvis har fået en ung, lækker nabo. Romantisk feel good for alle, der elsker en underholdende kærlighedsroman.

Stella har været så sikker på, at hendes kæreste endelig vil fri til hende, og i stedet bliver hun droppet. Fast besluttet på aldrig mere at have med mænd at gøre, bliver hun lokket i baghold af sin gamle, men åndsfriske bedstemor. Hun har nemlig fået Ryan som nabo og Bedste synes, at han vil passe perfekt sammen med Stella. Ryan vil dog helst holde sig for sig selv efter en traumatisk udstationering som marinesoldat og et ulykkeligt parforhold. Men Stellas Bedste kender mange tricks for at score en mand, og hun har ikke tænkt sig, at lade hverken Stella eller Ryan være, før de har været på date.

Her er skøn underholdning og lækker sex, alt sammen krydret med Bedstes sjove tricks og upassende bemærkninger. Det er både sjovt, romantisk og underholdende. Bogen er 3. og selvstændige bind i serien Kun dig


Her er skøn underholdning og lækker sex, alt sammen krydret med Bedstes sjove tricks og upassende bemærkninger. Det er både sjovt, romantisk og underholdende. Bogen er 3. og selvstændige bind i serien Kun dig.

Romantik og en PTSD-ramt soldat er også hovedingredienserne i Carey Heywoods Dagens lys


Romantik og en PTSD-ramt soldat er også hovedingredienserne i Carey Heywoods Dagens lys.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2021

Ebog

2021