Gå til indholdKujonen : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

285 sider

Udgivet

2017

genre/form

romanOriginaludgave

2017


Anmeldelser (7)


24. mar. 2017

Parforholdsthriller om forfatteren Andreas, der forelsker sig hovedkuls i en manipulerende, irsk krimistjerneforfatter, der ender med at gøre livet mere end hedt for ham. For voksne læsere af psykologiske spændingsromaner.

Den danske forfatter, Andreas, falder pladask for en krimistjerne fra Irland, der kalder sig Kris Power. Kris inviterer Andreas på forfatterkoloni i Irland. Han tager af sted, selv om han allerede efter deres første møde ved, at dette forhold vil få fatale konsekvenser - og det gør det! Kris er intrigant, manipulerende, måske bipolar og har en grænseoverskridende adfærd. Igen og igen afviser, ydmyger og lyver hun for Andreas, der er besat af hende. Uanset, hvad Kris udsætter Andreas for, vender han tilbage. Vold, druk, løgne, bileksplosion, familieintriger m.m. vælter ind over Andreas, som sideløbende med sin besættelse vælger at skrive en bog med titlen "Kujonen" om manden, der ikke kan modsætte sig den besættende, altødelæggende kvinde.

Bogen giver et hudløst ærligt billede af, hvad en forelskelse i den forkerte person kan gøre. Alt er sat på spidsen, og spændingskurven stiger igen og igen, da bogen er fyldt med drama. Metaplottet med, at Andreas skriver på en bog, der også hedder "Kujonen" fungerer rigtig godt.

Disse romaner har også fokus på en mand, der kæmper med kærlighedsproblemer, besættelse, alkohol og identitet: Hele byen ved det


Jizz


og JizzDisse romaner har også fokus på en mand, der kæmper med kærlighedsproblemer, besættelse, alkohol og identitet: Hele byen ved det og Disse romaner har også fokus på en mand, der kæmper med kærlighedsproblemer, besættelse, alkohol og identitet: Hele byen ved det og Jizz.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad

Litteratursiden.dk [online]

Af

Thomas Behrmann

2017-06-01

Berlingske tidende

Af

Søren Kassebeer

d. 22. apr. 2017

Politiken

Af

May Schack

d. 21. apr. 2017

Kristeligt dagblad

Af

Svend Skriver

d. 29. apr. 2017

Weekendavisen

Af

Christian Dorph

d. 28. apr. 2017

Børsen

Af

Line Rasmussen

2017-04-21


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2017

Bog

2017

Bog

2017

Bog

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017