Gå til indholdKort & godt om selvtillid og selvværd


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

104 sider: ill.

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Kort og klar viden om selvtillid og selvværd, samt gode råd og anvisninger til at styrke dit selvværd og forbedre din selvtillid. Med test der kan vise, hvor du skal sætte ind


Anmeldelser (1)


30. jun. 2015

En bog til alle der ønsker at styrke deres selvværd og forbedre deres selvtillid. Kan også bruges af fagfolk, såsom psykologer, pædagoger og lærere.

Irene Oestrich er cand.psych.aut, ph.d., adj. professor og specialpsykolog i psykiatrien. Hun er en pioner indenfor det kognitive psykoterapeutiske felt og har særlig ekspertise i arbejdet med øgning af selvværd. Dette er den nyeste i en række af bøger fra hendes hånd og den handler netop om selvværd og selvtillid. Om at dette kræver gode sociale færdigheder og troen på at man fortjener at blive behandlet ordentligt. Og at dette er noget man kan lære og forbedre gennem hele livet. Der er cases fra hverdagen til at illustrere forfatterens pointer samt tests, der giver læseren en idé om hvor der bør sættes ind.

En rigtig god bog, som de fleste vil kunne få noget ud af at læse. Sproget er ligetil og cases samt tests gør den brugervenlig. Den meget pink forside gør måske at den umiddelbart henvender sig mest til kvinder.

Irene Oestrich har selv skrevet om emnet før i fx Selvværd og nye færdigheder - manual til dig i udvikling


Bedre selvtillid


Større selvværd


At overvinde socialangst og generthed


og Bedre selvtillid. Emnet er altid relevant og af andres bøger kan nævnes Større selvværd samt At overvinde socialangst og generthedIrene Oestrich har selv skrevet om emnet før i fx Selvværd og nye færdigheder - manual til dig i udvikling og . Emnet er altid relevant og af andres bøger kan nævnes Større selvværd samt At overvinde socialangst og generthedIrene Oestrich har selv skrevet om emnet før i fx Selvværd og nye færdigheder - manual til dig i udvikling og Bedre selvtillid. Emnet er altid relevant og af andres bøger kan nævnes samt At overvinde socialangst og generthedIrene Oestrich har selv skrevet om emnet før i fx Selvværd og nye færdigheder - manual til dig i udvikling og Bedre selvtillid. Emnet er altid relevant og af andres bøger kan nævnes Større selvværd samt Irene Oestrich har selv skrevet om emnet før i fx Selvværd og nye færdigheder - manual til dig i udvikling og Bedre selvtillid. Emnet er altid relevant og af andres bøger kan nævnes Større selvværd samt At overvinde socialangst og generthed.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2015

Ebog

2015