Gå til indholdKornmod : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

125 sider

Udgivet

2020

genre/form

romanOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Roman om en kvinde, der befinder sig midt i livet. Midt mellem hendes søn, der er ved at blive voksen og hendes forældre, der bliver gamle. Midt i det hele møder hun en mand, og noget nyt begynder


Anmeldelser (4)


11. jun. 2020

Roman om en kvinde, der befinder sig midt i livet. Midt mellem hendes søn, der er ved at blive voksen og hendes forældre, der bliver gamle. Midt i det hele møder hun en mand og noget nyt begynder. For læsere af sansende og rolige romaner om livets overgange og forandringer.

En kvinde bor med sin søn, der næsten er voksen, og en ny tid ligger lige om hjørnet. Samtidig bliver hendes forældre gamle og flere af deres venner, som hun husker fra sin barndom, begynder at dø. Kvinden føler sig som i orkanens øje. Alt omkring hende bevæger sig, men hun står stille. Men en dag møder hun til en sølvbryllupsfest Jakob, og noget nyt begynder. "Kornmod" er Charlotte Bork Høvsgaards første roman. Hun har tidligere skrevet erindringsværkerne Så er Thomas væk


Her bor de levende


og Her bor de levendeEn kvinde bor med sin søn, der næsten er voksen, og en ny tid ligger lige om hjørnet. Samtidig bliver hendes forældre gamle og flere af deres venner, som hun husker fra sin barndom, begynder at dø. Kvinden føler sig som i orkanens øje. Alt omkring hende bevæger sig, men hun står stille. Men en dag møder hun til en sølvbryllupsfest Jakob, og noget nyt begynder. "Kornmod" er Charlotte Bork Høvsgaards første roman. Hun har tidligere skrevet erindringsværkerne Så er Thomas væk og En kvinde bor med sin søn, der næsten er voksen, og en ny tid ligger lige om hjørnet. Samtidig bliver hendes forældre gamle og flere af deres venner, som hun husker fra sin barndom, begynder at dø. Kvinden føler sig som i orkanens øje. Alt omkring hende bevæger sig, men hun står stille. Men en dag møder hun til en sølvbryllupsfest Jakob, og noget nyt begynder. "Kornmod" er Charlotte Bork Høvsgaards første roman. Hun har tidligere skrevet erindringsværkerne Så er Thomas væk og Her bor de levende.

Med "Kornmod" har Høvsgaard skrevet en lavmælt, sansende og smuk roman om livets overgange og forandringer. Gennem detaljerede registrerende beskrivelser af små ting og episoder sætter hun ord på livets store vilkår. "Kornmod" er velegnet til læserklubber. Den kan åbne op for mange snakke om livets overgange og forandringer.

Lotte Kirkebys De nærmeste


er også en lavmælt fortælling om familierelationer og overgangeLotte Kirkebys De nærmeste er også en lavmælt fortælling om familierelationer og overgange.

Lektørudtalelse

Af

Cæcilie Hjorth Pedersen

Den smalle bog [online]

Af

Egil Hvid-Olsen

2020-09-09

Den smalle bog [online]

Af

Egil Hvid-Olsen

2020-09-09

Politiken

Af

Nazila Kivi

d. 30. jun. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020