Gå til indholdKom vellykket igennem din depression


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

224 sider

Udgivet

2022

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Hvad er en depression og hvordan kommer man bedst igennem den, så man samtidig lærer af forløbet og opnår viden om, hvordan man forebygger depression fremover. Til læsere, der lider af depression eller deres pårørende


Anmeldelser (1)


8. jul. 2022

Hvad er en depression og hvordan kommer man bedst igennem den, så man samtidig lærer af forløbet og opnår viden om, hvordan man forebygger depression fremover. Til læsere, der lider af depression eller deres pårørende.

Første del definerer forskellige typer af depression - herunder udredning og gængse behandlingsformer som medicin og samtaleterapi. Andet afsnit handler om, hvordan man kommer igennem selve depressionen. Her kan meditation, daglige rutiner, åndedrætsøvelser og det at finde og dyrke en hobby samt motion og dagslys hjælpe - også i tiden bagefter. Netop tiden efter depressionen handler tredje afsnit om: Hvordan tager man hånd om sit mentale helbred og forebygger depression? Sidst i bogen er der en case story om en kvinde med alvorlig depression. Bogen slutter med "Ti bud for etablering af øget mental styrke". Charlotte Adserballe Dahl er folkeskolelærer og har en PD i ledelse med filosofi som hovedfag. Hun har udgivet flere bøger om mentalt helbred - herunder også depression: fx Når sindet er i krise


Når sindet banker på


og Når sindet banker påFørste del definerer forskellige typer af depression - herunder udredning og gængse behandlingsformer som medicin og samtaleterapi. Andet afsnit handler om, hvordan man kommer igennem selve depressionen. Her kan meditation, daglige rutiner, åndedrætsøvelser og det at finde og dyrke en hobby samt motion og dagslys hjælpe - også i tiden bagefter. Netop tiden efter depressionen handler tredje afsnit om: Hvordan tager man hånd om sit mentale helbred og forebygger depression? Sidst i bogen er der en case story om en kvinde med alvorlig depression. Bogen slutter med "Ti bud for etablering af øget mental styrke". Charlotte Adserballe Dahl er folkeskolelærer og har en PD i ledelse med filosofi som hovedfag. Hun har udgivet flere bøger om mentalt helbred - herunder også depression: fx Når sindet er i krise og Første del definerer forskellige typer af depression - herunder udredning og gængse behandlingsformer som medicin og samtaleterapi. Andet afsnit handler om, hvordan man kommer igennem selve depressionen. Her kan meditation, daglige rutiner, åndedrætsøvelser og det at finde og dyrke en hobby samt motion og dagslys hjælpe - også i tiden bagefter. Netop tiden efter depressionen handler tredje afsnit om: Hvordan tager man hånd om sit mentale helbred og forebygger depression? Sidst i bogen er der en case story om en kvinde med alvorlig depression. Bogen slutter med "Ti bud for etablering af øget mental styrke". Charlotte Adserballe Dahl er folkeskolelærer og har en PD i ledelse med filosofi som hovedfag. Hun har udgivet flere bøger om mentalt helbred - herunder også depression: fx Når sindet er i krise og Når sindet banker på.

Bogen er letlæst og lødig uden at blive for videnskabelig og er derfor velegnet, hvis man ikke magter at læse tunge værker.

Faktuel viden om depression og behandling findes i Hvad er depression?


Den positive spiral


Bogen om depression


. En positiv opsang findes i Den positive spiral og specielt til unge findes Bogen om depressionFaktuel viden om depression og behandling findes i Hvad er depression?. En positiv opsang findes i og specielt til unge findes Bogen om depressionFaktuel viden om depression og behandling findes i Hvad er depression?. En positiv opsang findes i Den positive spiral og specielt til unge findes Faktuel viden om depression og behandling findes i Hvad er depression?. En positiv opsang findes i Den positive spiral og specielt til unge findes Bogen om depression.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022